«Αυλαία» με all star games και απονομές για το 12ο Διεθνές Καμπ Κολινδρού-Τι έγινε στα παιχνίδια-Δηλώσεις προπονητών-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε στον Κολινδρό το 12ο Διεθνές Καμπ που διοργανώθηκε από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.) και την ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Πύδνας-Κολινδρού
το πρωί οι αθλητές ακολούθησαν το πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ το απόγευμα διεξήχθησαν τα all star games στα οποία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΚΙΤΡΙΝΟΙ 54
ΜΑΥΡΟΙ 53
Δεκάλεπτα: 14-17, 30-25, 47-40, 54-53
Διαιτητές: Μελανίδης-Χατζηχαρίσης
ΚΙΤΡΙΝΟΙ(Καβάσιλας-Μπέρκα-Κοτανίδης-Μιλοσζέφκσι): Σζάμπο 2, Μαυρίδης 7, Πιπινίκας, Τζαμακλής, Μπιμπούδης 3, Κίκης 14(4), Καράμπουλας 3, Καμμένος 5(1), Ανδρέου 5, Αβράμοφ  3, Καμπουρίδης 6, Μανούσος 6(1). 
ΜΑΥΡΟΙ(Μιχαήλ-Σο-Παναγιωτόπουλος-Μαρκόφ-Χρυσανθόπουλος): Ρόσαλ 5(1), Χατζηκώστας 2, Καλαϊτζάκης 4, Παπαϊωάννου, Πασσαλίδης, Κοντονότας, Ρήγας, Πεντβιλ 9(1), Γρηγοριάδης 8(1), Κότσεφ 14, Ξηγονάκης 8, Παλπανίδης 3, Καρβούνης.   

ΑΣΠΡΟΙ 77
ΜΠΛΕ 91
Δεκάλεπτα:  18-23, 42-41, 55-62, 77-91
Διαιτητές: Μελανίδης-Χατζηχαρίσης
 ΑΣΠΡΟΙ(Μαρκόφ-Μιχαήλ-Μπέρκα-Παναγιωτόπουλος-Χρυσανθόπουλος): Κολοβής 2, Μάστορος 5, Γεωργούλης 13(1), Μπίρης 16(2), Μαλτέζος, Κούτρας 2, Νικολάου 13, Ιονέσκου 2, Βαϊντερλής, Μίντσεφ 11, Μπερκουλέσκου 4, Τζοντλόφσκι 9.
ΜΠΛΕ(Μιλοσζέφκσι-Καβάσιλας-Σο-Κοτανίδης): Τσιακίρης 13(2), Χριστόπουλος 5, Σπυράκης 2, Σκούφης 22(3), Κολέντα 5, Κομέντα 8, Χίπι, Πεδιαδιτάκης 4, Παπαθανασίου 5(1), Διγενής 8, Γεωργιάδης 2, Δραγαϊτης 17(1).

Η τελετή λήξης  και οι απονομές

Με  το τέλος του  δεύτερου παιχνιδιού μίλησαν  στα παιδιά ο πρόεδρος της επιτροπής  ανάπτυξης της ΕΟΚ, Γιάννης Κουτραφούρης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος, ο γενικός τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης της  ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης . Στην συνέχεια δόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές.

Στους  πρώτους την απονομή έκαναν  Δημοτικοί και Τοπικοί Αρχοντες, ενώ  στους προπονητές τα αναμνηστικά παρέδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. ), Γιώργος Καλύβας και ο γενικός τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης της  ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης

Πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ντίνκοφ Μίντσεφ από την
Βουλγαρία που παρέλαβε  το βραβείο του από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Ράφαλ Κομέντα (Πολωνία), Καμίλ Μπερκουλέσκου (Ρουμανία), Αγγελος Δραγάτης (Μαρούσι) και    Ανδρέας Σκούφης (Ιπποκράτης Κω) με τα σχετικά βραβεία να απονέμει ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος.

Τέλος βραβείο αθλητικής συνέπειας  και συμπεριφοράς δόθηκε στον Στέφανο Διγενή του  Αμαρουσίου, με τον πρόεδρο της επιτροπής  ανάπτυξης της ΕΟΚ, Γιάννη Κουτραφούρη και τον πρόεδρο της  ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνη Παπαγιαννούλη να κάνουν την απονομή.

Δηλώσεις προπονητών

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη διοργάνωση και την φιλοξενία ο Μιχάλης Μιχαήλ από την Κύπρο: «Είναι πρώτη χρονιά που λαμβάνω μέρος στο καμπ. Ηταν μια τρομερή εμπειρία, καθώς το επίπεδο των αθλητών Ελλήνων και ξέρων ήταν  πολύ καλό και υπήρχε  μεγάλος ανταγωνισμός.  Η φιλοξενία ήταν  εξαιρετική και τους  ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Οι άνθρωποι της ΕΟΚ, του Δήμου και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Πιστεύω ότι το καμπ πρέπει να συνεχιστεί και να  επεκταθεί γιατί δίνει τα εχέγγυα στους παίκτες να κάνουν  μεγάλη καριέρα».

Ενθουσιασμένος ήταν  και ο Ιονούτ Μπέρκα από την Ρουμανία: «Πολύ καλή  η  διοργάνωση με πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων  και σωστό σχεδιασμό. Οι παίκτες βελτιώθηκαν σε πολλά σημεία καθώς είδαν διαφορετικές ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν  πολύ. Ολοι οι προπονητές και οι παίκτες, είναι πολύ ευχαριστημένοι από το ξενοδοχείο, το φαγητό και τον κόσμο της περιοχής που μας έκανε να αισθανόμαστε άνετα. Ελπίζω να ξανάρθω και του χρόνου». 








Photo Hasapetis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια