Προπονητές στον ΑΣ Πανόραμα Βλόστος και Κούρτης-Αποκτήθηκαν Σπανός,Κουτσομήτρος, Περατεινός και Κυρίδης-19 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία-7 Σεπτέμβρη οι Ακαδημίες

Ο ΑΣ Πανόραμα με ανακοίνωσή του, «καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Βλόστο που θα αναλάβει προπονητής της αντρικής ομάδας.










Ο coach  απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα καλαθοσφαίριση, εργάσθηκε στις γυναικείες ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς (νεάνιδες, βοηθός και πρώτος προπονητής) και του Φοίνικα, στα τμήματα υποδομής της XANΘ και την ανδρική ομάδα του Ηρακλή Πύργου, του  Κένταυρου Νέας Καλικράτειας και της Βεργίνας.

Στο δυναμικό της  αντρικής ομάδας ανήκουν πλέον ο Γεράσιμος Σπανός και ο Νίκος Κουτσομήτρος Νίκος από τη Βεργίνα, καθώς και ο Γιώργος Περατεινός.

 Ακόμη ο σύλλογος καλωσορίζει και τον Σάκη Κούρτη, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α.με ειδικότητα καλαθοσφαίριση, και κάτοχο Μεταπτυχιακού. Υπήρξε προπονητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης και του Ανατόλια και θα στελεχώσει τα τμήματα υποδομής και το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Αξιοσημείωτο αποτελεί η μεταγραφή του Γιάννη Κυρίδη από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη, που θα στελεχώσει το εφηβικό τμήμα, ενώ απώτερος στόχος είναι και η συμμετοχή στην αντρική ομάδα. Αλλωστε ο σύλλογος ευελπιστεί όλο και περισσότεροι νεαροί αθλητές να απασχολούνται και στην αντρική ομάδα του τμήματος.

Ο ετήσιος προγραμματισμός της ανάθεσης τμημάτων έχει ως εξής:

Ταυράκια: Ριτζαλέου Λίνα
Bambini: Κούρτης Σάκης
Juniors: Κούρτης Σάκης
Προμίνι: Λαζάρου Θωμάς
Μίνι: Ριτζαλέου Λίνα
Προπαιδικό Α: Ριτζαλέου Λίνα
Προπαιδικό Β: Λαζάρου Θωμάς
Παιδικό: Κούρτης Σάκης
Κορασίδες: Ριτζαλέου Λίνα
Εφηβικό: Λαζάρου Θωμάς
Αντρικό: Βλόστος Κωνσταντίνος
Υπεύθυνη ακαδημιών: Ριτζαλέου Λίνα (acpanorama.gr)

 Στις 19 Αυγούστου, ξεκινούν τα αγωνιστικά τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό Α) με προπονήσεις μπάσκετ, στίβου και κολύμβησης.


Τέλος η έναρξη εγγραφών των ακαδημιών ορίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια