Επίσκεψη στη Βεργίνα και το Λαογραφικό Μουσείο για τους αθλητές του 12ο Διεθνές Καμπ Κολινδρού-Τι έγινε στα απογευματινά παιχνίδια-Δηλώσεις προπονητών-Πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Χασαπέτη

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα στον Κολινδρό το 12ο Διεθνές Καμπ που διοργανώνεται από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ.) και την ΕΚΑΣΚΕΜ.




Το πρωί οι αθλητές που συμμετέχουν στην διοργάνωση, πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφισή τους έξω από ξενοδοχείο που διαμένουν και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τους τάφους του Φιλίππου και της βασιλικής οικογένειας στη Βεργίνα και το Λαογραφικό Μουσείο του Κολινδρού, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους και δύο ξεναγούς. 

Το απόγευμα διεξήχθησαν παιχνίδια στα οποία σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΚΙΤΡΙΝΟΙ 82
ΜΑΥΡΟΙ 94
Δεκάλεπτα: 20-25, 35-44, 56-68, 82-94
Διαιτητές: Ντόγκας-Μελανίδης
ΚΙΤΡΙΝΟΙ(Μαρκόφ-Κοτανίδης): Χριστόπουλος 6, Καλαϊτζάκης 2, Χατζηκώστας 6, Μακρίδης 4(1), Σπυράκης 24, Καραμπούλας 2, Κομέντα 8, Ιονέσκου 8, Γεωργιάδης 5, Βαϊντερλής 2, Ρότσαλ,5 Κολοβής 10(2). 
ΜΑΥΡΟΙ(Καβάσιλας-Μιλοσζέφσκι): Τζαμακλής, Παλπανίδης 10, Μάστορος 9, Κοντονώτας, Πασαλίδης, Μαλτέζος 3(1), Μίντσεφ 28(3), Καμμένος 2, Δραγάτης 11, Γεωργούλης 12, Μέφι 19(1), Καμπουρίδης.


ΑΣΠΡΟΙ 75
ΜΠΛΕ 61
Δεκάλεπτα: 20-18, 41-34, 64-49, 75-61
Διαιτητές: Ντόγκας-Μελανίδης
 ΑΣΠΡΟΙ(Χρυσανθόπουλος-Μιχαήλ-Μπέρκα): Μπίρης 16(1), Κολέντα 7, Γρηγοριάδης 5(1), Κίκης, Ρήγας 2, Σκούφης 25(3), Ανδρέου, Κότσεφ 7(1), Μπερκουλέσκου 10, Μανούσος 1, Διγενής 2, Πιπιλίκας. 
ΜΠΛΕ(Παναγιωτόπουλος-Σον): Σζάμπο 2, Τσιακίρης 13, Τρέντβιλ 3, Μπιμπούδης 7, Καρβούνης 4, Κούτρας 2, Νικολάου 2, Τζοντλόφσκι 7, Παπαθανασίου 10(2), Πεδιαδιτάκης 4, Αβράμοφ 7, Ξηγονάκης.   

Δηλώσεις προπονητών


Ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση έμεινε ο Πολωνός προπονητής Αρκάντιους Μιλοσέφσκι που δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι αθλητές αυτής της ηλικίας από διαφορετικές χώρες έρχονται σε επαφή. Αυτό δεν συμβαίνει στη χώρα μου, αφού η πρώτη γνωριμία των αθλητών γίνεται σε επίπεδο παίδων».
Σε ότι αφορά την φιλοξενία τόνισε: «Το μέρος είναι ιδανικό, καθώς είναι ήσυχο, απομονωμένο, διαθέτει καλό ξενοδοχείο και άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Ακόμη οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και εξυπηρετικοί».
Τέλος αναφέρθηκε και στην χώρα μας λέγοντας: «Η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες μπασκετικά χώρες της Ευρώπης. Τα παιδιά από την Πολωνία γνωρίζουν αρκετές από τις Ελληνικές ομάδες».


Ο Βαγγέλης Καβάσιλας από την ΕΣΚΑ αναφέρθηκε στην διοργάνωση τονίζοντας: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι μέσα σε συνθήκες κρίσης, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς καταφέρνουν και συντηρούν έναν θεσμό που έχει προσφέρει και θα προσφέρει αρκετά στο άθλημα σε επίπεδο παραγωγικής διαδικασίας και ανάπτυξης. Εμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των παικτών, κυρίως από τις ξένες χώρες οι οποίες δεν έχουν το δικό μας υπόβαθρο, μπασκετικά».
















Photo Hasapetis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια