Γκαϊτατζής: «Επένδυση ο προπονητής»

Η συμπλήρωση 10 χρόνων συνεργασίας του με την ομάδα συνέπεσε με την επιστροφή της ΧΑΝΘ στη Β' εθνική.










Ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Γκαϊτατζής, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την συνεργασία του με το ιστορικό σωματείο, τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν αλλά και για τις λίγες αλλά ποιοτικές μεταγραφές που πρέπει να γίνουν ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για την άνοδο της ΧΑΝΘ στην Β' Εθνική

«Είναι ένας στόχος που προέκυψε μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Ήταν ένα όνειρο και μία φιλοδοξία όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς ότι μετά από 21 χρόνια η ΧΑΝΘ επέστρεψε σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.
Μεγάλο μερίδιο αυτής της ανόδου ανήκει και στον συνεργάτη μου, Αντρέα Γαρέφη, του οποίου η παρουσία ήταν πολύ σημαντική. Γενικά πιστεύω πολύ στην συνεργασία των προπονητών γι αυτό και φέτος που ο κόουτς Γαρέφης δεν μπορεί να μας ακολουθήσει θα βρίσκεται μαζί μου ο Αντρέας Καραπιπερίδης, ο οποίος είναι εξίσου καλός προπονητής».

-Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

«Είμαστε μία ομάδα που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Θα γίνουν λίγες σε αριθμό και ποιοτικές ώστε να μας δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται αυτή η κατηγορία. Από την περσινή ομάδα υπάρχει η σημαντική απώλεια 3 παικτών που αποχώρησαν για διάφορους λόγους (Παπανικολάου, Φωτιάδη, Ζιμοράγκας) που είχαν να κάνουν είτε με επαγγελματικά είτε με θέματα εκπαίδευσης. Προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό αυτών των παικτών με δικά μας παιδιά και με παίκτες από μεταγραφή. Γενικά ο αριθμός των κινήσεων που θα κάνουμε δεν θα είναι πάνω από τρεις. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που πρώτο στόχο θα έχει να μείνει κατηγορία και δεύτερον να καθιερώσει στην κατηγορία όσα περισσότερα δικά του παιδιά γίνεται».

-Για την συνεργασία με την ΧΑΝΘ

«Το χαρακτηριστικό της ΧΑΝΘ είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε εργάζονται είτε προσφέρουν εθελοντικά και έχουν υψηλό παραγοντικό επίπεδο. Αυτό κάνει την συνεργασία με τον προπονητή ευκολότερη. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή να εργαστεί σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως η ΧΑΝΘ. Αν δει κάποιος τους προπονητές που έχουν δουλέψει στην ΧΑΝΘ θα καταλάβει ότι το σωματείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους τεχνικούς που εμπιστεύεται να οδηγήσουν την ομάδα. Για αυτούς ο προπονητής είναι μία επένδυση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια