Καραμαλέγκος: «Δυσκολευτήκαμε γιατί δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι»

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το 3/3 με τη νίκη επί της Γεωργίας και προχωρά αήττητη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.










Ο Γιάννης Καραμαλέγκος ήταν από τους πρωταγωνιστές σήμερα, βοηθώντας να γυρίσει το παιχνίδι. Μην περιμένετε όμως από τον ίδιο να αναφερθεί στη δική του απόδοση και παρουσία.

«Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, γιατί μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση. Δεν παίξαμε την άμυνα που μπορούμε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτός πιστεύω ότι ήταν ο κύριος λόγος που δυσκολευτήκαμε στο πρώτο μισό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε στο παρκέ με περισσότερη ενέργεια, παίξαμε έξυπνη άμυνα και παράλληλα είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Καθοριστικό και το γεγονός ότι μετά το 2/13 που είχαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο στα σουτ τριών πόντων, βελτιωθήκαμε και σε αυτό το κομμάτι, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουμε στη νίκη.

Κάναμε μία ακόμη νίκη, αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε πια τον επόμενο αντίπαλο, τη Λιθουανία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο αυριανός αγώνας θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο. Εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά και να ξεκινήσουμε από την άμυνα με ενέργεια και πάθος. Και μετά, στην άλλη άκρη του γηπέδου, να πάμε στην επίθεση με σωστές επιλογές και ψυχραιμία. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη νίκη».

*Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Γεωργία, στην τέταρτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.


**Οι άνθρωποι της ελληνικής πρεσβείας στο Ταλίν είναι συνεχώς δίπλα στην ελληνική αποστολή και έχουν δώσει τη βοήθειά τους όποτε χρειάστηκε. Ο πρέσβης Κωνσταντίνος Κατσιαμπής, έχει παρακολουθήσει και αγώνες της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια