Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε τον απολογισμό της πορείας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου η Ελλάδα κατέλαβε την ενδέκατη θέση.










«Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που παίξαμε στο τουρνουά. Κάναμε πειστικές εμφανίσεις στο σύνολο των παιχνιδιών. Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν υπό μεγάλη αμφισβήτηση για το τι μπορεί να πετύχει. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία. Τα παιδιά κατέθεσαν το 100% της συγκέντρωσης και της θέλησής τους από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία κι αυτό είχε ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Η ομάδα μέρα με τη μέρα είχε ατομικά και σαν σύνολο μεγάλη βελτίωση, διαχειρίστηκε όλα τα παιχνίδια και ήταν πολύ ανταγωνιστική ακόμη και στα ματς που έχασε. Οι νίκες μας ήταν όλες πεντακάθαρες και με καλό μπάσκετ. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια πάνω από όλα στους παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπουμε πως υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική Ανδρών, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν και να προπονούνται σκληρά για να δικαιώσουν τις προσδοκίες. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι έχουμε πετύχει, δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, είμαστε η Εθνική Ελλάδος, αλλά αυτή η ομάδα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες όλη τη σεζόν», τόνισε.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους συνοδοιπόρους του σε αυτή την προσπάθεια. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το συνεργάτη μου, Γιώργο Δοξάκη, που καθημερινά υπερέβαλε εαυτόν για να έχει έτοιμο το σκάουτινγκ, τον γιατρό μας Γιώργο Παππή και τον φυσιοθεραπευτή μας Νίκο Καρκάνη, που έλυσαν ό,τι πρόβλημα παρουσιάστηκε από θέμα τραυματισμού, τον κ. Δημήτρη Καρβέλα και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Κόνιαρη, που στάθηκε σαν πατέρας σε όλους μας. Νομίζω ότι το καλό κλίμα μεταξύ όλων των μελών της αποστολής ήταν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, ειδικά μετά τις δύο πρώτες ήττες και βοήθησε σημαντικά ώστε να κάνουμε στη συνέχεια έξι νίκες σε επτά παιχνίδια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια