Συγχωνεύονται οι δύο ομάδες ανδρών της Πτολεμαΐδας

Με γνώμονα το καλό του αθλήματος, την καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, οι υπεύθυνοι του ανδρικού τμήματος του Αρίωνα (με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου και του κεντρικού Δ.Σ. του Φ.Σ. Αρίων) και οι υπεύθυνοι του Α.Π.Σ. «Πτολεμαΐδα» αποφάσισαν από κοινού τη συγχώνευση-συνεργασία των δύο συλλόγων που θα συνεχίζουν να υπάρχουν υπό κοινή διοίκηση.






Κρίθηκε ότι είναι απολύτως απαραίτητη η ύπαρξη δύο ομάδων ειδικά για τα τμήματα υποδομής (οι οποίες όμως θα λειτουργούν σαν μία με κοινή διοίκηση και κοινό προπονητικό τιμ). Οι άνδρες και οι έφηβοι θα αγωνίζονται στον Α.Π.Σ. «Πτολεμαΐδα» (που πλέον θα ονομάζεται Α.Π.Σ. Αρίων-Πτολεμαΐδα) με σκοπό τη δημιουργία μια δυνατής ομάδας και στόχο τη διάκριση.

Οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο στις υποδομές (που επίσης θα λειτουργούν ενιαία, σαν μία ομάδα) και στα τμήματα υποδομής (παμπαίδες, παίδες), με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών που θα πλαισιώσουν μακροπρόθεσμα το ανδρικό τμήμα της ομάδας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται, «ήρθε η ώρα το ανδρικό μπάσκετ της Πτολεμαΐδας να πάρει τη θέση που του αξίζει στον μπασκετικό χάρτη της περιοχής μας (και όχι μόνο) και ευελπιστούμε στη στήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου που αγαπά το μπάσκετ στην πόλη μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια