Αναχώρησε για την Τουρκία η Εθνική Νέων Γυναικών-Τι δήλωσαν Φουράκη και Τάρλα

Με προορισμό τη Σαμψούντα της Τουρκίας αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την Πέμπτη 4 Ιουλίου.





Η Ελλάδα συμμετέχει στον Β’ όμιλο και θα έχει αντιπάλους την Σλοβακία, την Πολωνία και την Ισπανία.

Μιλώντας για την προσπάθεια της Εθνικής Νέων Γυναικών η Στέλλα Φουράκη επισήμανε: «Σίγουρα ο στόχος μας δεν θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε φτάσει πλέον στο τελικό στάδιο λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Στον όμιλό μας υπάρχει μια σταθερή αξία η Ισπανία που μπαίνει και στα μετάλλια και δύο παραδοσιακές δυνάμεις η Σλοβακία και η Πολωνία. Ελπίζω να σταθούμε καλά στους αγώνες».

Από την πλευρά της η Βασιλική Τάρλα σχολίασε: «Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Υπήρχαν δυσκολίες από τις απουσίες κάποιων κοριτσιών... Πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πιστεύω οι κόποι μας να ανταμειφθούν. Η ομάδα αυτή έχει χημεία και είμαστε χρόνια μαζί όλες οι παίκτριες. Θα τα δώσουμε όλα για να παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια