Πιπιλιάρης και Μαρκίδης στον Πολύγυρο-Τεχνικό δίδυμο Πεγιά-Παπαδόπουλου

Ο ΑΟ Πολυγύρου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ενισχύσουν φέτος την προσπάθεια της ομάδας για την επιστροφή στη κορυφή του Νομού Χαλκιδικής και στα σαλόνια της Γ´ Εθνικής από την επόμενη σεζόν.









Η ομάδα συμφώνησε με τον φοργουορντ (1.93) Δημήτρη Πιπιλιάρη ο οποίος αγωνιζόταν στη Β´ Εθνική με την ομάδα του Στρατωνίου τα τελευταία χρόνια. Από την ίδια ομάδα απέκτησε τον έμπειρο πλέι-μέικερ Σάββα Μαρκίδη (1,85). Στην ομάδα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ο σέντερ Παναγιώτης Κρομμύδας.

Την ομάδα φέτος θα κοουτσάρουν από κοινού ο Γιώργος Πεγιάς (ο αρχηγός μέχρι πέρσι του Στρατωνίου που από φέτος θα ασχοληθεί με την προπονητική) μαζί με τον Μάκη Παπαδόπουλο (ο οποίος είναι προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου). Ο Γιώργος Πεγιάς θα είναι και ο προπονητής στο προπαιδικό και παιδικό τμήμα του ΑΟΠ.

Ανανέωσαν και συνεχίζουν στον ΑΟΠ τόσο ο Δημήτρης Χρηστίδης όσο και ο Σταύρος Αποστολίδης. Το υπόλοιπο ρόστερ συμπληρώνουν οι Παπασαραφιανος, Κουγιώνης, Στιβαχτάρης, Γρίψιος και τα πιο νέα παιδιά της ομάδας.

Οι παίκτες και οι προπονητές έχουν ήδη βρεθεί στο γήπεδο και το ραντεβού τους πλέον ορίζεται στις 26 Αυγούστου, ημέρα που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωσή της, εύχεται στο προπονητικό τιμ, στους νέους και παλιούς παίκτες καλή επιτυχία, μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και τον ΑΟΠ ξανά πρωταθλητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια