Επένδυση με Θεοχάρη ο ΓΣ Ηλιούπολης-Χριστοδούλου και Κιουρτσίδου στην ομάδα της Αθήνας-Εμειναν Καββαδία, Χατζηευσταθίου, Ουζούνη

Μια από τις ταλαντούχες νεανίδες παίκτριες στην Αθήνα απέκτησε ο νεοφώτιστος στη Β΄ ΕΣΚΑ, ΓΣ Ηλιούπολης. Η 16χρόνη ύψους 1.84 γκαρντ, μέλος της μικτής Νότου αγωνίστηκε την περσινή χρόνια στις γυναίκες της Τερψιθέας Γλυφάδας.








H απόκτηση της νεαρής αθλήτριας αποτελεί εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και πρώην προπονητή Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και Ακαδημίας, Γιάννη Γερεουδάκη. Η ομάδα της Ηλιούπολης απέκτησε επίσης και την ταλαντούχα φοργουορντ Ανδρούλα Χριστοδούλου από το Παγκράτι.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης συμφώνησε με την σέντερ Αναστασία Κιουρτσίδου (23 ετών, 1.88) που πέρσι έπαιξε στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου και παλαιότερα σε Φάληρο, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή, ενώ έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής κορασίδων.

Τέλος παίκτριες της ομάδας τη νέα χρονιά θα παραμείνουν οι έμπειρες με πολυετή παρουσία στην Α1 καθώς και στις Εθνικές ομάδες, Τατιάνα Καββαδία, Χαρούλα Χατζηευσταθίου και Κωσταντίνα Ουζούνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια