Ριζόπουλος, Χατζηγιαννίδης, Χαιριστανίδης, Τσαλαγεώργος, Τουρουτουτούδης και Αρβανitίτης στο Καλοχώρι-Ποιοι συνεχίζουν ποιοι αποχώρησαν

Οι παίκτες του Μεγάλου Αλέξανδρου Καλοχωρίου που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο είναι οι Σιδερίδης Γιώργος, Πασχαλίδης Φώτης, Χριστοδουλίδης Μιχάλης, Χατζόπουλος Χρήστος, Τιγκλιανίδης Χριστόφορος, Πασχούδης Σιδέρης, Κοντινέλης Παναγιώτης, Δρακούλης Ανδρέας και Καράμπας Κυριάκος.






Από τη δύναμη της ομάδας αποχώρησαν οι Σιδηρόπουλος Νίκος, Τσοτσουμάνος Νίκος, Παναγιωτίδης Κώστας, Τιγκλιανίδης Παναγιώτης και Σαρακατσάνος Γιώργος. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Τέλος αποκτήθηκαν οι παρακάτω αθλητές Ριζόπουλος Γιάννης από τον Α.Σ. Πανόραμα, Χατζηγιαννίδης Χρήστος από τον Α.Σ. Πανόραμα, Χαιριστανίδης Στέργιος επίσης από τον Α.Σ. Πανόραμα, Τσαλαγεώργιος Σπύρος με υποσχετική από την Σιάτιστα, Τουρουτουτούδης Γιάννης από τον Γ.Σ. Μενεμένης και Αρβανιτίδης Λευτέρης επίσης από τον Γ.Σ. Μενεμένης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια