Μαρίνα Χαϊτίδου: «Ηρεμη δύναμη σε… υψηλές δόσεις»

Άλλη μία εξαιρετική αθλήτρια παραμένει στο δυναμικό της ομάδας του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Πραγματικός πύργος κάτω από τα καλάθια, είμαστε σίγουροι πως  θα αποτελέσει το φόβητρο για κάθε αντίπαλό της.










Φέτος σε μια χρονιά προσαρμογής, της δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες, την νέα περίοδο όμως  αναμένεται να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο σε άμυνα και επίθεση,  με απώτερο στόχο την καλύτερη πορεία της ομάδας.

Η Μαρίνα Χαϊτίδου εκτός από  καλή αθλήτρια πρέπει  να τονίσουμε πως είναι και πολύ καλή μαθήτρια συνδυάζοντας σχολείο  και αθλητισμό με επιτυχία. Η προσπάθειά της αυτή ενισχύεται από την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων της.

Γεννημένη το 1996, βλέπει τον κόσμο από τα υψηλά 1,87 και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες με την όρεξη, την υπομονή και την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Χαραχτήρας θετικός, έχει μάθει να  λειτουργεί με ομαδικότητα και πάθος σε κάθε της προσπάθεια. Ιδιαίτερα συμπαθής σε όσους την γνωρίζουν είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, γεγονός άλλωστε που ανεβάζει συνολικά την ψυχολογία όλων.

Ο Απόλλων βρήκε στο πρόσωπο της Μαρίνας όχι μόνο μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια αλλά και έναν αδαμάντινο χαραχτήρα. Παίζει στην θέση του σέντερ με έφεση στις… τάπες.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια