Επέστρεψε στον Αθηναϊκό η Μοσχοπούλου-Δηλώσεις της παίκτριας και του Σταύρου Γκαρανέ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Μοσχοπούλου. Η δυναμική παίκτρια (1.81) επιστρέφει στην ομάδα που κατέκτησε το ευρωπαϊκό κύπελλο, προκειμένου να δυναμώσει η φροντ λάιν.










«Είναι ώρα για δουλειά, προκειμένου να επαναφέρουμε τον Αθηναϊκό εκεί που αξίζει να είναι. Έφυγα από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, για να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα που έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αθηναϊκού που με εμπιστεύτηκαν και να υποσχεθώ πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω δήλωσε η Μαρία Μοσχολοπούλου, η οποία σε 21 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα είχε 64 πόντους (4/4 βολές, 18/28 δίποντα, 8/26 τρίποντα), 47 ριμπάουντ και το τρίτο μεγαλύτερο Tendex στον Παναθηναϊκό (0.464).

Ο Γενικός Διευθυντής, Σταύρος Γκαρανές, τόνισε: "»Γνωρίζω τη Μαρία από την προηγούμενη συνάντησή μας στον Αθηναϊκό. Από τότε είχε δείξει αγωνιστικά δείγματα, όμως το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω συνεργαστεί.

Έχοντας φτάσει ήδη στις πέντε ανακοινώσεις παικτριών, εν αναμονή της γνωστοποίησης της συμφωνίας με μια εντυπωσιακά καλή Αμερικανίδα (την καλύτερη που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα) κι ενόψει άλλων τεσσάρων κινήσεων που ήδη έχουν γίνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός, ο Αθηναϊκός δείχνει πως "ψωνίζει" από το επάνω ράφι, έχοντας στόχο να πρωταγωνιστήσει -όπως είναι πάντα καταδικασμένος να κάνει- στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας».


Η  Μαρία Μοσχοπούλου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες: Ίφυτος, Ε.Α. Πατρών, Αθηναϊκός, Άρης Θήβας, Απόλλων Πτολεμαΐδας και Παναθηναϊκός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια