Στον ΠΑΟΚ η Αθηνά Γιαννακέρη

Στη ομάδα του ΠΑΟΚ  παραχωρήθηκε με μεταγραφή, η ταλαντούχα αθλήτρια του ΓΑΣ Έδεσσας Αθηνά Γιαννακέρη.










Η νεαρή αθλήτρια την φετινή περίοδο και μέσα από την συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με την ΚΑΕ. ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM, συμμετείχε σε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ αναγνώρισαν γρήγορα το ταλέντο της και στο τέλος της χρονιάς, ζήτησαν από τον ΓΑΣ Έδεσσας την αθλήτρια. Ο σύλλογος σε συνεννόηση με τους γονείς της, προχώρησε στην παραχώρηση της αθλήτριας με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται στην Αθηνά να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει στην ζωή της στο μέγιστο βαθμό, τόσο στον τομέα του αθλητισμού, όσο και στις σχολικές επιδόσεις της, καθώς είναι άριστη μαθήτρια.

Η μεταγραφή της νεαρής αθλήτριας στον ΠΑΟΚ, είναι το πρώτο «παράσημο» των υποδομών του ΓΑΣ Έδεσσας. Ο σύλλογος αν και δεν έχει συμπληρώσει δύο χρόνια ύπαρξης, μέσα από την σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του, καταφέρνει να βγάλει αθλήτριες που μπορούν να σταθούν και πέρα από τον «μπασκετικό μικρόκοσμο» της πόλης.

Αυτή άλλωστε ήταν και η επιδίωξη των ανθρώπων του ΓΑΣ Έδεσσας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Μέσα από σωστή δουλειά από ειδικευμένους προπονητές, να βγουν αθλητές και αθλήτριες που θα ξεπεράσουν τα στενά όρια της πόλης.

 Ένα μεγάλος έπαινος αξίζει σε όλο το προπονητικό team της ομάδας (Υφαντίδης, Βάσιος, Γάτσος, Σταυρόπουλος, Μπιτέρνας) αλλά κυρίως στους δύο τελευταίους για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά που κάνουν, στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία αθλητών και αθλητριών 12+ χρόνων.

Αυτό είναι το πρώτο δείγμα της συνεργασία του ΓΑΣ Έδεσσας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM. Μια συνεργασία πρωτοποριακή για δεδομένα της περιοχής μας, που έχει σαν στόχο την μεταφορά τεχνογνωσίας προπονητικής αλλά και διοικητική στο σύλλογο.

Για την νέα αθλητική χρονιά είδη σχεδιάζονται κοινές δράσεις με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που θα δώσουν περισσότερα ερεθίσματα σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να ασχοληθούν με το μπάσκετ σε μια άλλη βάση, καθώς πλέον το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η συνέπεια θα παρακολουθούνται και θα επιβραβεύονται όπως στην περίπτωση της Αθηνάς.                

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια