Μίσσας: «Προσοχή στο αυριανό παιχνίδι»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Γερμανία και τη νίκη της ελληνικής ομάδας, αλλά έστρεψε ήδη την προσοχή στην αυριανή αναμέτρηση με τη Γεωργία:




«Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα όπως είναι η Γερμανία, η οποία δεν χάνει το μυαλό της σε κανένα σημείο του αγώνα και παίζει για 40 λεπτά. Ήταν ένα πολύ βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας ήταν από τις λίγες φορές που παίξαμε τόσο καλή άμυνα σε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Επιθετικά δεν ήμασταν και τόσο καλοί, ήμασταν στατικοί και είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να έχουμε καλύτερη και περισσότερη κίνηση.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε τώρα είναι η επόμενη αναμέτρηση, απέναντι στη Γεωργία. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Λιθουανία, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα.


Επιπλέον, το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού, θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη θέση κατάταξης στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στις δύο αυτές αναμετρήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια