Παπαθεοδώρου: «Μπράβο στα παιδιά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την τέταρτη σερί νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας, με 76-62 απέναντι στη Σλοβενία, και τον αγώνα της Παρασκευής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.









«Κάναμε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί παρότι χάσαμε τα δύο πρώτα ματς της διοργάνωσης στον πόντο και από ατυχία δεν καταφέραμε να προκριθούμε στη δεύτερη φάση, δεν απογοητεύτηκαν. Έχουμε παίξει καλό μπάσκετ στο τουρνουά και στα τελευταία τέσσερα ματς έχουμε πάρει ισάριθμες νίκες με πολύ καλή απόδοση», τόνισε.

«Πλέον έχουμε μία μέρα ρεπό μέχρι το κρίσιμο ματς της Παρασκευής απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Δυστυχώς ο χρόνος για ξεκούραση δεν είναι πολύς και υπάρχει και η μετακίνησή μας από το Λιεπάγια στη Ρίγα, όπου θα γίνουν τα τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης. Η αντίπαλος είναι καλή ομάδα, αλλά στα μέτρα μας. Την αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση και χάσαμε στον πόντο αστοχώντας στην τελευταία επίθεση. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να νικήσουμε για να απαλλαγούμε από το άγχος της παραμονής στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις θέσεις 9-12», πρόσθεσε για τη συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια