Βοηθός του Τζιλίνη στον Ηρακλή Κοζάνης ο Μήτσιαλος-Ανανέωσαν Ντισλής, Μιχαηλίδης, Τσακμάκης, Τσιόγκας-Αποκτήθηκαν Τσιακλάγκανος και Μάστορας

O Ηρακλής Κοζάνης ανακοίνωσε ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δίπλα στον Ζήση Τζιλίνη, θα βρίσκεται ο Γιάννης Μήτσιαλος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.








Στην ομάδα της Κοζάνης είναι πολύ ικανοποιημένοι με την επικείμενη συνεργασία αφού όπως τονίζουν ο νέος τους προπονητής θα βοηθήσει στην εφετινή προσπάθεια την ομάδα ενώ πέραν από τις μπασκετικές ικανότητες του, διακρίνεται επίσης για το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Μακεδονικό, ενώ πιο πρόσφατα διετέλεσε προπονητής στον Λασσάνη Κοζάνης όπως επίσης και στον ΠΑΟΚ Δυτικης Μακεδονίας.

Σε μεταγραφικό επίπεδο από τους καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα ανανέωσαν την συνεργασία τους στον οι Βασίλης Τσακμάκης, Βασίλης Τσιόγκας, και τα αστέρια της ομάδας Γρηγόρης Μιχαηλίδης και ο πρώτος σκόρερ τους Δημήτρης Ντισλής.

Η ομάδα της Κοζάνης απέκτησε τον Γιώργο Τσιακλάγκανο, με ύψος 1.93 από τη Νίκη Βόλου, γεννημένο το 1993 σμολ φόργουορντ , καθώς επίσης και τον έμπειρο Δημήτρη Μάστορα, ύψος 1.98, γεννημένο το 1984, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4» και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλλικράτεια, Λασσάνη, Αιγινιακό κ.α.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του Ηρακλή είναι κοντά στο να κλείσουν έναν άσσο και ένα τεσσάρι μέχρι τη Παρασκευή ενώ είναι σ’ επαφές για την απόκτηση ενός έμπειρου πενταριού που θα κάνει… αίσθηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια