Επιστροφή Αστραντίνη στην Τερψιθέα Γλυφάδας

Το τμήμα γυναικών του ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας ανακοίνωσε την απόκτηση της Ματίνας Αστραντίνη που επιστρέφει στον σύλλογο μετά από έναν χρόνο, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με την ομάδα των Μελισσίων.












Όπως αναφέρεται, «η Αστραντίνη είναι  27 ετών και παίζει στις θέσεις “2” και “3” και στην προηγούμενη θητεία της στην ομάδα μας, πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία (2011-12) ενώ πέρσι ήταν από τις κορυφαίες σκόρερς της κατηγορίας. Την καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Η Αστραντίνη δήλωσε για την μεταγραφή της στην Τερψιθέα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ομάδα που πριν 2 χρόνια πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α1! Ξέρω πως η χρονιά αυτή αποτελεί στοίχημα για την ομάδα μας και θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει ξανά η Τερψιθέα μια ομάδα που κάθε παίκτρια χαίρεται να είναι μέλος της! Πιστεύω στην προσπάθεια που γίνεται και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να περάσουμε μια όμορφη σεζόν, με υγεία και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Επίσης θέλω να πω ένα ευχαριστώ και στον ΚΑΟ Μελισσίων-συμπαίκτριες, προπονητές και διοίκηση-για την περσινή σεζόν και να ευχηθώ μια πορεία ακόμα καλύτερη από αυτή που διανύσαμε παρέα».

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων παικτριών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της γυναικείας ομάδα για τη νέα σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια