Γκένογλου: «Στόχος η άνοδος με το ΠΚ Νεάπολης για τη νέα χρονιά»

O Γιάννης Γκένογλου στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις μεταγραφές της ομάδας δηλώνει ευχαριστημένος για την συνεργασία του με τη «νέα αγάπη του» όπως λέει το ΠΚ Νεάπολης.








Η συνέντευξη του κόουτς του ανδρικού δόθηκε στο μπλοκ των φίλων του συλλόγου. Απολαύστε την:

Κόουτς ξεκινάς την τρίτη σεζόν σου στην ομάδα. Πως χαρακτηρίζεις τις προηγούμενες και τη γεύση σου έχουν αφήσει;

«Οι προηγούμενες χρονιές ήταν καταπληκτικές. Πραγματικά ήταν μεγάλη εμπειρία να δουλέψω στη Νεάπολη. Η γεύση  που με έχουν αφήσει αυτά τα δυο χρόνια είναι γλυκόπικρη και αυτό γιατί στη σεζόν που τελείωσε φτάσαμε πολύ κοντή στους στόχους μας αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που βάση της συνολικής προσπάθειας της χρονιάς δικαιούμασταν».

Που κατά τη γνώμη σου οφείλεται η απώλεια των στόχων σας την περασμένη χρονιά;

«Δείτε, στην αρχή οι ομάδες δεν μας υπολόγιζαν, μόλις είχαμε ανέβει από τη Β’ κατηγορία και δεν μας είχαν στα φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου. Μετά τις πρώτες εμφανίσεις αυτό άλλαξε και οι ομάδες έδιναν και παραπάνω προσπάθεια για να μας κερδίσουν. Ήρθαν και οι τραυματισμοί του δευτέρου γύρου που μας πήγαν πολύ πίσω. Βασικοί παίκτες μας έμειναν η και ακόμη είναι εκτός γηπέδου. Τέλος δεν ήταν η χρονιά μας, κάτι που πιστεύω πως έχει πλέον αλλάξει φέτος είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω από αθλητικής και ψυχολογικής άποψης».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν;

«Είναι εύκολη η απάντηση. Τρεις θέσεις τουλάχιστον παραπάνω στη τελική βαθμολόγια στο πρωτάθλημα και μια θέση παραπάνω στο κύπελλο».

Οι σχέσεις σου με τη διοίκηση και με τους παίκτες πια είναι;

«Με τη διοίκηση έχουμε σχεδόν τις ίδιες απόψεις, αλλά υπάρχει και αλληλοσεβασμός. Η διοίκηση του ΠΚ Νεάπολης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο στο μπάσκετ. Πραγματικά είναι άξιοι γι αυτό που κάνουν. Με τους παίκτες έχουμε μια σχέση ειλικρίνειας είναι όλοι τους καλά παιδιά και αγαπούν αυτό που κάνουν, μα αυτό που με έχει καταπλήξει γιατί δεν το έχω συναντήσει σε άλλες ομάδες σε τέτοιο βαθμό είναι πως αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο τους. Αυτό μερικές φόρες τους κάνει απαιτητικούς σε σχέση με αυτό που μπορούν να δώσουν, αλλά όλα στον καιρό τους, χωρίς άγχος και με πολύ προπόνηση θα φτάσουν εκεί που θέλουν».

Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί;

«Και έχουν και θα παρουσιαστούν. Ζωντανός οργανισμός είμαστε. Όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκ των εσω, είναι ένα κομμάτι της ομάδας που ακόμη και η διοίκηση δε το γνωρίζει. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών των παιδιών. Εδώ θα ήθελα να σταθώ όμως σε ένα μεγάλο πρόβλημα που στη σεζόν που μας πέρασε το πλήρωσε όλη η ομάδα. Οι τραυματισμοί. Η διοίκηση στάθηκε δίπλα στα παιδιά αλλά η ατυχία ήταν μεγάλη. Πιστεύω φέτος να μην έχουμε τέτοιες περιπτώσεις, είναι κρίμα και μεγάλη ατυχία για τα παιδιά».

Για το τέλος θα αναφέρουμε ορισμένα ονόματα για να πεις τι σου έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα τους;

«Χρόνης Μακριδης-Πρόεδρος ΠΚ:

Ιδανικός Πρόεδρος

Θωμάς Χαρμπαλης:

Το Α και το Ω της Νεάπολης. Ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με τα τμήματα. Το άλλο μισό του Αντώνη Μποζίκη.

Βαγγέλης Τσαλικίδης:

Η σημαία του ΠΚ.

Ο φίλαθλος κόσμος:

Τον θέλουμε ακόμη πιο δυναμικά κοντά μας. Η Νεάπολη είναι μια μεγάλη περιοχή και ο κόσμος της έχει αποδείξει πως ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια.

ΠΚ Νεάπολης:

Η νέα μεγάλη μου αγάπη, μακάρι να είναι και η τελευταία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια