Μένει στον Ολυμπιακό Βόλου η Ζέρβα-Ζήτησε να φύγει η Σουλτάνη

Κίνηση «ματ» έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αθηναϊκό και κράτησε τη Νίκη Ζέρβα στη δύναμή του. Έτσι, η ικανή σέντερ θα ενισχύσει και φέτος τη βολιώτικη ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.




Όπως γράφει το www.goalpost.gr ο  Ολυμπιακός Bόλου φέτος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να «χτίσει» τη νέα ομάδα που θα αποτελείται κυρίως από Bολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες. Έτσι, με βάση την ικανή σέντερ Νίκη Ζέρβα, πρώτη Ελληνίδα σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ στην περσινή χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία τα πράγματα γίνονται σαφώς καλύτερα.

Για να μείνει η Νίκη Zέρβα στον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός του προέδρου κ. Νίκου Τσεκούρα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Bόλου κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος γι' άλλη μια φορά απέδειξε έμπρακτα πως στηρίζει τον Ερασιτέχνη και την καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, μα και της οργάνωσης των Ακαδημιών Μάλιστα, βασικός χορηγός στη φανέλα της γυναικείας ομάδας θα είναι φέτος η επιχείρηση «Δημιουργική-Αρχιτεκτονική» του κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Goalpost.gr, η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ερασιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και θ' αποτελέσει μια ευγενική χορηγία του παλιού προέδρου του Ερασιτέχνη, τ. Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΘ κ. Κώστα Θεοδώρου που κι αυτός συνεχίζει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη.

Εξάλλου, η Ραφαέλα Σουλτάνη, ζήτησε να μείνει ελεύθερη, αφού λόγω σπουδών θα βρίσκεται στην Αθήνα. Πιθανώς μάλιστα, εφόσον τελικά μείνει ελεύθερη, να αγωνιστεί σε αθηναϊκή ομάδα με επικρατέστερο τον Αθηναϊκό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια