Μελετιάδης : «Ευχαριστημένος από τις διεθνείς στην Σερβία…»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων, Ευριπίδης Μελετιάδης, στον δρόμο της επιστροφής από την Ιβάνιστα της Σερβίας τόνισε:









«Πήγαμε πολύ καλά για το σημείο που είμαστε, δεδομένου ότι η Σερβία βρίσκεται 15 μέρες πιο μπροστά στην προετοιμασία. Πάντως όσο δουλεύουμε και παίζουμε σαν ομάδα βελτιωνόμαστε και αυτό φάνηκε ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μας ενδιέφερε το σκορ και εμείς τουλάχιστον αυτό είχαμε σαν οδηγό. Ήταν ένα κοπιαστικό αλλά απαραίτητο ταξίδι. 

Μέχρι το Πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας έχουμε δύο εβδομάδες και θα δουλέψουμε σκληρά. Θα μας λείψει η τραυματίας Πολύζου ενώ  το ότι διαθέτουμε οκτώ κορίτσια γεννημένα  το 1998 είναι σίγουρα ενθαρρυντικό και αποτελεί πρόκληση γιατί είναι καλή φουρνιά και δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Όμως στον αντίποδα υπάρχει η απειρία και τα πράγματα στον όμιλο είναι πολύ ρευστά και δύσκολα αφού οι αντίπαλοι στον όμιλο Βουλγαρία (διοργανώτρια), Κροατία και Ισπανία (από τα φαβορί) είναι πολύ δύσκολοι. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην Α΄ κατηγορία και αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα»

Το σημερινό παιχνίδι με την Σερβία ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια