Από την αρχή της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου η Κυριατζίδου-Κοντά σε συμφωνία με Χαβαλέ-Σαρακατσάνη και Αγαγιώτου στην Ολυμπιάδα Κωφών

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μετά την παραμονή της Νίκης Ζέρβα στην ομάδα, όπως όλα δείχνουν επανέρχεται στην ενεργό δράση και η ικανή φόργουορντ Εύη Κυριατζίδου.






Όπως διαβάζουμε στο www.goalpost.gr η Κυριατζίδου πέρυσι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όμως, η αποθεραπεία της ήταν ταχύτατη και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη από την αρχή της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Εξάλλου σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τη Δήμητρα Χαβαλέ, έτσι ώστε η έμπειρη πλέι-μέικερ να ενισχύσει και φέτος τη βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Σαρακατσάνη και Λ. Αγαγιώτου στην Ολυμπιάδα Κωφών 

Η Εθνική ομάδα Κωφών γυναικών σε λίγες μέρες ξεκινά τη μεγάλη της προσπάθεια για διάκριση στην Ολυμπιάδα που θα γίνει στη Βουλγαρία. Δύο Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες του Ολυμπιακού Βόλου με εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και συγκεκριμένα η αρχιτέκτονας Λία Σαρακατσάνη και η φοιτήτρια Λαμπρινή Αγαγιώτου, δηλώνουν έτοιμες να απολαύσουν την εμπειρία και να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα να φτάσει ψηλά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια