«Αυλαία» για το 3ο Summer Camp του Ναύαρχου Βότση-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Τέλειωσε σήμερα το 3ο Summer Camp του Ναύαρχου Βότση που φέτος έγινε στις υπέροχες εγκαταστάσεις της Yuppi Camp με απόλυτη επιτυχία. 






Τα μικρά «Βοτσιοτάκια» συνδύασαν διακοπές και μπάσκετ σε ένα αρκετά κουραστικό αλλά και ευχάριστο πρόγραμμα. Πολύ γέλιο, αξέχαστες εμπειρίες, προπόνηση και πλούσια δώρα για τα τους λιλιπούτιους άσσους που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον σύλλογο στην προπονήτρια του ΑΣ Πανόραμα και πρώην παίκτρια του, Λίνα Ριτζαλέου, για την πολύτιμη βοήθεια στην προπόνηση των παιδιών, όπως και για τον προπονητή και αρχηγό της κατασκήνωσης Σωτήρη Κοκκινόπουλο για την δυνατότητα που τους έδωσε να βρίσκονται στο πολύ όμορφο χώρο της Yuppi Camp. 

Ακόμη πάρα πολλά ευχαριστώ ξανά στον Δημήτρη Βεργίνη για την αξέχαστη μέρα που πρόσφερε στα παιδιά. Τέλος ο προπονητής Τάσος Μανωλόπουλος ευχαριστεί τον συνεργάτη του Χρυσόστομο Τσιμπραηλίδη και τους ομαδάρχες Άγγελο Κονιώρη, Ιάσωνα Πολύζο, Δήμο Μηντζαρίδη και Νίκο Kανελλίδη που έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα και όλα τα παιδιά που πραγματικά ήταν υπόδειγμα για όλη την κατασκήνωση.














































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια