Ο Μάριο Μπόνι στην αυριανή συνέντευξη Τύπου του 12ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της έναρξης των αγώνων του 12ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, θα παραθέσει η οργανωτική επιτροπή αυριανή Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου (Παλέ ντε Σπορ).








Στο πάνελ θα βρίσκονται, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βετεράνων (FIMBA), Ruben Rodriguez Lamas, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, Πάρης Πετράς.

Ακόμη, παρόντες θα είναι ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Θόδωρος Σούμπασης, ο διευθύνων σύμβουλος Τάσος Τζίκας κι ο διευθυντής της ΔΕΘ Helexpo, Κυριάκος Πεζρικίδης. Εκεί θα είναι οι πρωταγωνιστές, οι βετεράνοι παίκτες και παίκτριες Mario Boni, Μπανε Πρέλεβιτς, Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Χαραλαμπίδης, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Λευθέρης Κακιούσης, Χάρης Παπαγεωργίου, Σωτήρης Καραποστόλου, Νίκος Παναγιωτίδης, Βύρων Αλεξιάδης, Βιβή Διαβολεμένου και πολλοί ακόμη.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια