Συγχαρητήρια για την άνοδο των γυναικών από το ΔΣ της ΑΓΕ Πιερίας

Το ΔΣ της ΑΓΕΠ 2011 με ανακοίνωσή του, «θέλει να συγχαρεί την γυναικεία ομάδα για την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.








Αν και το γυναίκειο τμήμα της ομάδας ιδρύθηκε μόλις φέτος κατόρθωσε κάτι που κανείς δεν το περίμενε και δεν το πίστευε εκτός από τον προπονητή και τις ίδιες.

Αξίζει ειδική μνεία για τον προπονητή και τις παίκτριες που δάσυνε το καλύτερο εαυτό τους στο ειδικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κερδίζοντας και στα τέσσερα παιχνίδια παραμένοντας αήττητες καθόλα την διάρκεια της χρονιάς κάνοντας το απόλυτο 16 στα 16.

Προπονητής: Πασαχίδης Σωτήριος
Παίκτριες: Μυστρίδου Ολγα, Νικολαϊδου Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Μελίνα, Καϊμακαμή Μαρία, Σιδηροπούλου Ρούλα, Μυστρίδου Βέρα του Δημητρίου, Μπεκιάρη Γιώτα, Μυστρίδου Βέρα του Χαράλαμπου, Γιαλίδου Κωνσταντίνα, Γιαννούλη Αναστασία, Μυστρίδου Νικολέτα, Σιώκου Μαρία-Ελένη, Χατζούλη Μαργαρίτα, Τσετιανού Γεωργία και Μπαλούκα Κατερίνα.

Το ΔΣ ήταν διπλά τους όλη την χρόνια και θα συνεχίσει να είναι και το ίδιο και την επομένη στηρίζοντας όπως μπορεί και με όποιον τρόπο την προσπάθεια τους. Τα θερμά συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια