Τέλος από το Πειραματικό Δημήτριου, Ξυδάς Άρης και Ξυδάς Γιώργος


Τη λύση της συνεργασίας ανακοίνωσε χθες το βράδυ η διοίκηση του Πειραματικού με τους τρεις αθλητές που ήρθαν σε επαφή με τους διοικούντες και αποφασίστηκε να χαράξουν διαφορετική πορεία ο καθένας την καινούργια χρόνια.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ οικογενειακό κλίμα και αυτό δείχνει πόσο δεμένη ήταν η ομάδα την χρόνια που μας πέρασε αλλά δεν έλειψε και η συγκίνηση και από τις δύο πλευρές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πειραματικού έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Γιώργο Δημήτριου, τον Άρη Ξυδά και τον Γιώργο Ξυδά για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν όσα χρόνια ήταν στην ομάδα καθώς και  για την προσπάθεια που έκαναν  την σεζόν που μας πέρασε και η ομάδα κατέκτησε τον στόχο της.


Επίσης θέλει να τους ευχαριστήσει που ήταν μέλη της ομάδας γιατί τέτοια άτομα και χαρακτήρες στη σημερινή εποχή δύσκολα βρίσκονται. Μάγκες σας ευχαριστούμε για όλα. Καλή πορεία ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε. Η πόρτα της συλλόγου είναι ανοιχτή για όλους και πάντα. Είτε  φορέσεις μια μέρα την φανέλα του Πειραματικού είτε 30 χρόνια είναι το ίδιο, είσαι μέλος της οικογενείας μας και εσείς ανήκετε σε αυτήν την οικογένεια. Εις το επανιδείν φιλαράκια...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια