Αύριο ο επαναληπτικός με την Πολωνία για την Εθνική γυναικών-Τι δήλωσαν Δικαιουλάκος και Καλέντζου

Πανέτοιμη για τον επαναληπτικό με την Πολωνία είναι η Εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Βλαντισλάβοβο εκεί όπου αύριο στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) θα δώσει τη μάχη του για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015. 





Η Ελλάδα θα μπει στο ματς κόντρα στην Πολωνία με το πλεονέκτημα της νίκης της με 61-46 το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζώρτζης Δικαιουλάκος τόνισε: «Είμαστε μια καλή ομάδα. Δεν θα μπούμε στον αγώνα για να παίξουμε… κλεφτοπόλεμο. Θα μπούμε με τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας έχουν φέρει ως εδώ. Πάμε για τη νίκη για να πάρουμε τη σειρά αήττητοι. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας».

Από την πλευρά της η Τούλα Καλέντζου σχολίασε: «Πήραμε μια διαφορά στο... πρώτο ημίχρονο του τελικού που θα πρέπει να την υπερασπιστούμε. Στον επαναληπτικό είναι σίγουρο ότι θα συναντήσουμε μια σκληρή ομάδα, αλλά εμείς με την ίδια δυνατή άμυνα και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη διαφορά που πήραμε και να είμαστε εμείς η ομάδα που θα πανηγυρίσει την πρόκριση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια