Συνεχίζει στο Πειραματικό ο Χορταριάς


Μια σημαντική επιτυχία είχε χθες το βράδυ η διοίκηση του Πειραματικού καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο ταλαντούχο γκαρντ Κώστα Χορταριά για τη συνέχιση της συνεργασίας τους για  άλλη μια χρονιά.









Ο Χορταριάς ο οποίος ήρθε πέρυσι στην ομάδα ελεύθερος από τον Γέρακα της Αθήνας λογω σπουδών, κατάφερε να εκπλήξει με τα προσόντα του θετικά όλους στην ομάδα κάτι που ανάγκασε τον Γιάννη Τσεσμετζη να τον θέλει και τη νέα χρόνια.

Παρότι διαμένει στη Θεσσαλονίκη μόνο ένα χρόνο δέχτηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες Α΄ και Β΄ ΕΚΑΣΘ. Παρόλα αυτά ο ίδιος θέλησε να μείνει στην οικογένεια του Πειραματικού, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη του προς όλους στην ομάδα για την δυνατότητα που το έδωσαν την προηγούμενα χρόνια να αποδείξει το τι ικανότητες έχει. Έτσι το οικογενειακό κλίμα και οι άριστες σχέσεις τις οποίες έχει με όλους, όπως και η αναγνώριση του νεαρού στους ανθρώπους της ομάδας ήταν καταλυτικά για να επιτευχτεί η συμφωνία. Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της τμήματος μπάσκετ του Πειραματικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Χορταριά. Ο Κώστας αν και δέχτηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες υψηλότερης κατηγορίας, τις αρνήθηκε, γιατί βάζει πιο ψηλά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το δέσιμο με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

Έτσι με αυτή την κίνηση ο Χορταριάς δείχνει πως εκτός από εξαιρετικός μπασκετμπολίστας είναι και ένα εξαιρετικό παιδί με αρχές και ήθος. Κωστάκη καλή συνεχεία στην οικογένεια μας….».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον μικρο! Παιδι με ταλεντο αλλα και με ηθος και αρχες. Ας ελπισουμε να βοηθησει ακομα περισσοτερο την ομαδαρα μας τη νεα σαιζον!