Σταυρόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος του PAOK Junior Basketball Program Νίκος Σταυρόπουλος, που βρέθηκε στα Γρεβενά και παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:




«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ και είναι αποτέλεσμα σκληρής, αλλά και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας τον Ευριπίδη Μελετιάδη που έκανε εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά και φυσικά στους αθλητές μας που δικαίως έφτασαν σε αυτή την επιτυχία. Το επίπεδο της ομάδας είναι υψηλότατο και αυτό μας ικανοποιεί απεριόριστα. Είναι ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι ήρθε ένας πανελλήνιος τίτλος με την παιδική ομάδα μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Αυτό λέει πολλά…»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πέμπτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων που  κατακτά ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Η αρχή είχε γίνει το 1978, ακολούθησαν δύο ακόμη τίτλοι, το 1985 και το 1988, ενώ ο τελευταίος μέχρι σήμερα τίτλος είχε κατακτηθεί το 1991.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια