Καλέντζου: «Εκεί που της αξίζει η Εθνική»

Για άλλη μια φορά παρούσα σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα είναι η Εθνική γυναικών που πήρε την πρόκριση για τη διοργάνωση του 2015.










Η Ελλάδα μπορεί να έχασε με ένα πόντο από την Πολωνία (57-56), αλλά πέτυχε το στόχο της και επιστρέφει απόψε το βράδυ στην Αθήνα με προίκα τη συμμετοχή της στην τελική φάση.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά και όπως θα θέλαμε τον αγώνα με την Πολωνία, αλλά με όπλο την άμυνά μας φέραμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε. Περνώντας ο χρόνος το ματς έγερνε προς το μέρος μας και μάλιστα θα μπορούσε να έρθει και η νίκη στην τελευταία επίθεση», ήταν αρχικά τα λόγια της Τούλας Καλέντζου η οποία στη συνέχεια τόνισε: «Η Εθνική είναι πάλι σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εκεί της αξίζει να είναι, με μία στάση πέρυσι.

Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά φτάνοντας στον τελικό και άξια κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Έχουμε διαφορά ποιότητας από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η περυσινή πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες και φέτος με την πορεία που κάναμε αποδείξαμε ότι αξίζει η ομάδα να είναι στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική πλέον έχει το χρόνο να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη και σε υψηλό επίπεδο στα τελικά το 2015. Αποφύγαμε την επόμενη χρονιά τα προκριματικά και αυτό είναι σημαντικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια