Τέλος ο Δανιηλίδης από το Πειραματικό


Σε μια ακόμα αποδέσμευση προχώρησε η ομάδα των «μπλε» αφού ο Δανιηλίδης δεν τα βρήκε με την διοίκηση και έτσι μετά από δύο χρόνια στην ομάδα αποφασίστηκε πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν φιλικά.










«Το ΔΣ του συλλόγου μπάσκετ του Πειραματικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή της Παύλο Δανιηλίδη και του εύχεται καλή πορεία σε ότι και αν διαλέξει και αν κάνει. Παύλε σε ευχαριστούμε για τα δύο όμορφα χρόνια που ήσουν μαζί μας και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή μπορεί να ξανανταμώσουμε».

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Ιατρού μας πληροφόρησε πως η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμα με δύο ψηλούς ενώ θα υπάρξουν ακόμα δύο με τρεις ανανεώσεις παικτών που ήταν στο ήδη υπάρχων ρόστερ. Οι διοικούντες θέλουν να πιστεύουν ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου το ρόστερ της νέας χρονιάς θα είναι έτοιμο...

Επίσης η ομάδα του Πειραματικού είναι πολύ κοντά στο να ανακινήσει και δύο συμφωνίες με μεγάλα καταστήματα της πόλης μας η όποιοι θα είναι και χορηγοί της για φέτος.

Καταλαβαίνει κάνεις ότι η ομάδα του Πειραματικού μέρα με την ημέρα δυναμώνει όλο και πιο πολύ θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη τόσο στο  αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια