Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Αγγελίδης: «Αρμονικές οι σχέσεις ΚΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ»


Κοινή δήλωση που υπογράφουν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος (Αντιπρόεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ), Νίκος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Υπεύθυνος ΠΑΟΚ Junior Basketball Program) και Βασίλης Αγγελίδης (Γενικός αρχηγός γυναικείων τμημάτων μπάσκετ ΑΣ ΠΑΟΚ) η οποία αναφέρεται σε δημοσιεύματα σχετικά με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα παίδων και νεανίδων στα οποία συμμετέχουν τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ, αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και αναφέρει τα εξής:





«Με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου, τα οποία  μας θίγουν και χαρακτηρίζονται από έντονο λαϊκισμό, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής…

Η ταυτόχρονη διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και νεανίδων δημιούργησε ένα σημαντικό πρόβλημα, για την επίλυση του οποίου καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια και διαδοχικές επικοινωνίες, έγγραφες και τηλεφωνικές με την Ε.Ο.Κ. και τους εκπροσώπους της.

Από την στιγμή που δεν βρέθηκε η λύση που θα επιθυμούσαμε, υπήρξε άμεση απόφαση για τους προπονητές που θα κοουτσάρουν τις ομάδες παίδων και νεανίδων του ΠΑΟΚ στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Οι αποφάσεις αυτές όμως είναι ένα καθαρά δικό μας εσωτερικό θέμα και σίγουρα δεν είναι για λαϊκή κατανάλωση. Όπως πιθανότατα είναι οι αναφορές για τον ιδρώτα και την αγωνία των παιδιών.

Ως γονείς, αλλά και μέσα από την πολύχρονη σχέση που ο καθένας μας έχει από την πλευρά του με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ, γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει να ιδρώνεις στο γήπεδο και να αγωνιάς για το μέλλον των παιδιών σου. Να είναι όλοι σίγουροι και το δηλώνουμε αυτό με απόλυτη υπευθυνότητα, ότι εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αμφιβάλλουμε όμως και μάλιστα έντονα εάν το γνωρίζουν αυτοί που εσχάτως παρουσιάζονται ως τιμητές των πάντων.

Εμείς λοιπόν θα αποφασίσουμε, πότε και με ποιον τρόπο θα γνωστοποιήσουμε τις αποφάσεις μας, προτάσσοντας το συμφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και το συμφέρον όσων έχουν άμεση σχέση με αυτές.

Το βασικό συναίσθημα που κυριαρχεί σε εμάς για την προσπάθεια αυτών των παιδιών και των προπονητών τους, είναι η υπερηφάνεια για ότι έχουν καταφέρει ως τώρα, αλλά και για αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούν να πετύχουν με την αξία τους στο τέλος του μήνα. Άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται. Όχι εμείς.

Ίντριγκες, διαμάχες και εσωτερικά προβλήματα μακριά από εμάς. Οι σχέσεις μας είναι αρμονικές, ακόμη κι αν αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους. Τέλος τα περί φωτογραφιών δεν θα μπούμε καν στον κόπο να τα σχολιάσουμε. Δεν μας αγγίζουν.


Θα περιμέναμε απλά, να υπήρχε ανάλογο ενδιαφέρον, χώρος και χρόνος και στις επιτυχίες των ομάδων του ΠΑΟΚ. Φτάνει πια με τα αρνητικά σχόλια, ακόμη και στις καλές στιγμές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια