Οι προπονητές όλων των τμημάτων του ΠΚ Νεάπολης για τη νέα περίοδο-Σταματά από την ομάδα ο Τασόπουλος


Η διοίκηση του ΠΚ Νεάπολης με ανακοίνωσή της, «ευχαριστεί όλο το δυναμικό των προπονητών του συλλόγου για την διευκόλυνση που παρείχαν, την εποικοδομητική συζήτηση και την κατανόηση των προβλημάτων που υπάρχουν.








Ετσι οι λύσεις και η προτάσεις πάρθηκαν απο κοινού και με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα των 95ρηδων στο εφηβικό, την αιφνίδια κατάσταση της υγείας του εφόρου του εφηβικού, την επιβεβλημένη συμμετοχή βοηθού προπονητή στο ανδρικό, την άρνηση του προπονητή του ανδρικού να αναλάβει και το εφηβικό λόγω φόρτου εργασίας, την απαγκίστρωση από αγωνιστικό τμήμα του μέχρι τώρα προπονητή του εφηβικού ώστε να αναλάβει αγωνιστικό τμήμα άλλης ομάδας και την πιθανή απομάκρυνση του Θωμά Χαρμπαλή από τα κοινά της ομάδας για ένα έτος λόγω της μη απόσπασης του από την οργανική θέση του στο Ηράκλειο της Κρήτης για Θεσσαλονίκη, το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης μετά από συζήτηση δέχθηκε την πρόταση του υπεύθυνου ανάπτυξης Θωμά Χαρμπαλή και προχώρησε σε κουβέντα με τους προπονητές ώστε να τους γίνει η τοποθέτηση τους σε τμήματα για το αγωνιστικό έτος 2013-14. Έτσι είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε πως τα τμήματα και οι προπονητές που θα τα έχουν είναι ως εξής:

ΑΝΔΡΙΚΟ--------------------------ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ--------------ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΦΗΒΙΚΟ--------------------------ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ---------------------------ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΟΥΔΗΣ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ----------------------ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΟΥΔΗΣ
ΜΙΝΙ-------------------------------ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΝΙ 2-----------------------------ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΛΙΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ------------------------ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΛΙΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ------------------------ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


*Ο Τασόπουλος αποχωρεί από αθλητής του ΠΚ Νεάπολης και αναλαμβάνει επίσημα τη θέση του βοηθού προπονητή στο ανδρικό τμήμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια