Παπαμιχαήλ: «Νίκη και στα δύο ματς»

Αντίστροφα μετρούν στην εθνική γυναικών για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18:30) με το Ισραήλ για τα ημιτελικά των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015.










Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίζεται με προπονήσεις στο κλειστό της Εργάνης, εκεί που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση. Η Πελαγία Παπαμιχαήλ μιλώντας για το ματς με το Ισραήλ ανέφερε: «Το Ισραήλ είναι ομάδα που την ξέρουμε. Το είχαμε αντιμετωπίσει στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες όπως και πέρυσι σε τουρνουά, αλλά τα φιλικά δεν έχουν σχέση με τα επίσημα ματς.

Το Ισραήλ διαθέτει δύο καλά γκαρντ και μία ψηλή, στις οποίες στηρίζει το σκοράρισμά του. Οι υπόλοιπες αθλήτριες συμπληρώνουν τους ρόλους που λείπουν. Το Ισραήλ είναι καλή ομάδα και σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Δεν παρατάνε το ματς και η σειρά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Έχουμε μειονέκτημα έδρας αλλά πιστεύω αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Να παίξουμε καλή άμυνα και να μπούμε με συγκέντρωση και πάθος στο παρκέ. Πάμε για τη νίκη και στα δύο ματς».


Η σέντερ της εθνικής έκανε και έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν στο κλειστό της Εργάνης το Σάββατο το απόγευμα. «Στο Λουξεμβούργο είχαμε την ελληνική κοινότητα που μας υποστήριξε, μας βοήθησε και πραγματικά μας έδωσε ώθηση σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε εκεί. Ελπίζω και το Σάββατο να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας και με τη βοήθειά του θα πετύχουμε το στόχο μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια