Επιτυχία στη τελετή λήξης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ-Πλούσιο φωτορεπορτάζ


Με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, αλλά και τις πέντε συνεργαζόμενες ακαδημίες, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Παλατάκι» η τελετή λήξης του PAOK Junior Basketball Program.




Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Υπεύθυνος του PAOK Junior Basketball Program Νίκος Σταυρόπουλος μιλώντας προς τους μαθητές και τους γονείς τους, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά όλο τον χρόνο στα γήπεδα. Τον Θόδωρο τον Πολυμένη και όλους τους προπονητές μας, για την προσπάθεια που κάνουν όλο τον χρόνο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς που μας εμπιστεύονται και για μία ακόμη χρονιά έχουν εδώ, μαζί μας, τα παιδιά τους. Έχουμε μεγαλώσει και έχει μεγαλώσει και η βάση των δεδομένων του ΠΑΟΚ, με τις συνεργασίας που έχουμε κάνει με ακαδημίες από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Έχουμε ήδη μαζί μας πάνω από πέντε ακαδημίες, στο γραφείο μου έχω προτάσεις για άλλες 15 ακαδημίες, που σημαίνει ότι σύντομα η βάση δεδομένων για μας θα γίνει 5.000 παιδιά. Θέλουμε να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας, να ξέρουν όλοι ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και δεν πρέπει από την πρώτη στιγμή να το έχουν σαν επάγγελμα.

Πρέπει να μάθουν να παίζουν καλά το παιχνίδι, να το ευχαριστιούνται όλο το χρόνο και ο στόχος μας είναι να γίνει ο καλύτερος συνδυασμός του μπάσκετ με τις επιδόσεις στο σχολείο, με την κατάλληλη διαπαιδαγώγηση και των προπονητών μας. Σχολείο και αθλητισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή, με πρώτο το σχολείο.

Έχουμε μία σειρά εκδηλώσεων όλη τη χρονιά, με το καμπ των Χριστουγέννων, με το 3on3, τα καμπ τα καλοκαιρινά που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες, την κατασκήνωση Yuppi στην Κρυοπηγή και ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα και πολλές εκπλήξεις για τη νέα σεζόν. Εάν έχουν γίνει συγχωρέστε μας. Θέλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους, θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβριο, αν και με τους περισσότερους θα είμαστε εδώ και πάλι σε λίγες ημέρες για το καμπ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν αγώνες μεταξύ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, επίδειξη ασκήσεων μπάσκετ και πολλές βραβεύσεις. Τιμήθηκαν, η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως και αυτή των νεανίδων, που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και συνεχίζουν διεκδικώντας και τον πανελλήνιο τίτλο.

Βραβεύτηκαν επίσης οι συνεργαζόμενες ακαδημίες Ζέφυρος, Shooters, ΓΑΣ Έδεσσας, Κρύα Βρύση, Ντούγιας από τα Ιωάννινα και Εθνικός Αστέρας Σοχού. Τιμήθηκαν επίσης και όλοι οι χορηγοί του PAOK Junior Basketball Program: Χρήστος Χαλάτσης (Γυράδικο Χρήστος), «Μπουκέτο», «Αρτοκράτορας», «Garden Home Τσακιρίδης».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος με τους καλαθοσφαιριστές Κώστα Χαραλαμπίδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Μιχάλη Λιάπη, Θωμά Αμπαρά και Θωμά Κώττα και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια