Για ακόμη μια χρονιά στο Επταπύργιο το Πειραματικό

Μια ακόμη επιτυχία είχε χθες το απόγευμα η διοίκηση μπάσκετ του Πειραματικού καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Δήμου Συκεών-Νεάπολης για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά σε ότι αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Γεντί Κουλέ.

Έτσι το  Πειραματικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο-στολίδι και συνάμα το γήπεδο που του έφερε γούρι και την άνοδο και για τη νέα χρονιά. Επίσης υπάρχει η πρόκληση να παραμείνει αήττητο το γήπεδο για άλλη μια αγωνιστική περίοδο...

Με αυτή την κίνηση οι άνθρωποι του Πειραματικού δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να προπονούνται και να παίξουν σε ένα γήπεδο πραγματικό κόσμημα και ειδικά σε περίοδο που πολλές ομάδες δυσκολεύονται όχι μόνο να βρουν γήπεδο αλλά και ώρες για να κάνουν προπονήσεις.

Η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του τμήματος μπάσκετ του Πειραματικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και τη νέα χρόνια η αντρική ομάδα του συλλόγου μας θα αγωνίζεται στο γήπεδο το όποιο την προηγούμενη χρόνια κράτησε απόρθητο.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας τα βρήκαν σε όλα με τους ανθρώπους του Δήμου Συκεών-Νεάπολης και έτσι για άλλη μια χρόνια το Πειραματικό μας θα έχει έδρα το γήπεδο του Γεντί Κουλέ, ένα γήπεδο κόσμημα στη Θεσσαλονίκη...


Το Δ.Σ. μπάσκετ του Πειραματικού ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών κύριο Δανιηλίδη και τον πρόεδρο αθλητικής δραστηριότητας του Δήμου κύριο Νικολόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και την συνεχή συμπαράσταση τους στον σύλλογό μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια