Δηλώσεις Δικαιουλάκου-Σπανού και Βινίτσκι-Χεϊμέι μετά το τέλος του αγώνα γυναικών Ελλάδας-Πολωνίας

 Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Προπονητής): «Παίξαμε τα πρώτα τέσσερα από τα συνολικά οκτώ δεκάλεπτα των αναμετρήσεων με την Πολωνία. Είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και αυτό μας κρατούμε στο ματς διότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα επιθετικά. Δεν μας στοίχισε όμως αυτό.



Η Πολωνία έβγαλε λαγούς από το καπέλο της με τρίποντα που πέτυχαν παίκτριες που είχαν ελάχιστη ως τώρα συμμετοχή. Γενικά ήμασταν απίστευτοι στην άμυνα. Πάμε στην Πολωνία με την ίδια λογική που είχαμε και απέναντι στο Ισραήλ.Πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Αρτεμις Σπανου: «Μπήκαμε συγκεντρωμένες  από το πρώτο λεπτό και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και επιβάλλαμε το ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη με διαφορά που θα τη χρειαστούμε στον επαναληπτικό.Η αντίπαλός μας μείωσε κάποια στιγμή τη διαφορά, εμείς δεν τα παρατήσαμε και μπορέσαμε και κλείσαμε τον αγώνα στο +15. Δεν έχει κριθεί τίποτα πάμε στην Πολωνία να παίξουμε το ίδιο σοβαρά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Γιάτσεκ Βινίτσκι (Προπονητής): «Θεωρώ πως για μεγάλο χρονικό διάστημα μείναμε στη διεκδίκηση της νίκης. Παρά το ότι βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμη και με 16 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε την ευκαιρία να πάμε με μια καλή διαφορά στην Πολωνία. Δεν τα καταφέραμε, όμως, γιατί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Η Ελλάδα πήρε μια σπουδαία διαφορά τώρα και έχει το προβάδισμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση».


Αγκιένσκα Σζοτ-Χεϊμέι: «Κατάφεραν να κερδίσουν επειδή έπαιξαν σπουδαία άμυνα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι αφού μέσω της άμυνας τους κατάφεραν να μας βγάλουν από τον ρυθμό μας. Τώρα, όμως, πρέπει να δούμε πως θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Και στον ημιτελικό χρειάστηκε να ανατρέψουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια