Νικολοπούλου: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Η πρόκριση επί του Ισραήλ επετεύχθη, αλλά απομένει ένα ακόμη βήμα για τον τελικό στόχο, την παρουσία στα τελικά του Ευρωμπάσκετ του 2015.










Η Αγγελική Νικολοπούλου μία μέρα μετά τη δεύτερη νίκη επί του Ισραήλ δήλωσε πως η Εθνική Γυναικών είναι αποφασισμένη να παλέψει με την Πολωνία για το τελευταίο εισιτήριο της τελικής φάσης.

«Πετύχαμε το στόχο μας. Νικήσαμε καθαρά το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα βγήκε μέσα από την ομαδικότητα και τη σκληρή άμυνα. Όλα ξεκίνησαν από το πάθος μας στην άμυνα και τις καλές επιλογές στην επίθεση. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στο σκάουτινγκ και είχαμε διαβάσει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κάθε παίκτριας του αντιπάλου», δήλωσε η 22χρονη γκαρντ.

Όσο για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο κλειστό της Εργάνης απέναντι στην Πολωνία (18:00), η παίκτρια του Πρωτέα Βούλας ανέφερε: «Πάμε για ό,τι καλύτερο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Τις μέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Και σε αυτό το παιχνίδι θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας ωθήσει στη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια