Ολη η μεταγραφική κίνηση για το ανδρικό της Δόξας Δρυμού

Μετά το κλείσιμο του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Δόξα  Δρυμού ανακοινώνει ότι «αποδεσμεύτηκαν από την ομάδα οι Αμανατίδης Δαμιανός, Κεραμάρης Βαγγέλης, Χατζηαθανασίου Χαράλαμπος, Ντότσης  Άγγελος, Τζουμάνης Αποστόλης (επέστρεψε στον ΚΑΟΣ), Χατζηνικολάου Κωνσταντίνος.






Ο σύλλογος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή οι Στράντζαλης Μανώλης από Γ.Σ. Ηλιούπολη , Παντελίδης Γιώργος από Νίκη Νεοχωρούδας , Παπλωματάς Χρήστος από Π.Ο.Ξ. , Κώττης Θανάσης από ΑΚΕΤΣ , Γεράκης Γρηγόρης από Ελπίδες Ηλιούπολης .

Παρέμειναν στην ομάδα οι Σαριδάκης Νίκος , Μαραγγινός Θάνος , Λιόλιος Γιάννης , Αλεξίου Ζήνων , Τσακιρμπαλόγλου Ηλίας , Δημακόπουλος Σπύρος , Τανατσίδης Χρήστος , Τσοτουλίδης Ανδρέας , Τσουλογιάννης Γιώργος.

Η ομάδα θα πλαισιωθεί και από αθλητές του συλλόγου που λόγω πανελληνίων εξετάσεων απείχαν την χρονιά που μας πέρασε.

Έχει έρθει σε συμφωνία ο σύλλογος με έμπειρο αθλητή (4-5) που θα ανακοινωθεί αργότερα. Συμφωνία υπήρξε και με τον προπονητή Μπιτζάνη Γιάννη, που απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του Δ.Σ. και ο οποίος έδωσε τις κατευθύνσεις από τα μέσα σχεδόν της προηγούμενης περιόδου για τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνει η ομάδα στο μεταγραφικό τομέα για την νέα περίοδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια