Η Τάνια Μπουγιουκλή εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από τη Νεοχωρούδα-«Δε με καλύπτει το πλάνο της νέας περιόδου»


Από την πρώην πλέον προπονήτρια της Νίκης Νεοχωρούδας, Τάνια Μπουγιουκλή, πήραμε και δημοσιεύουμε το κάτωθι κείμενο που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από την ομάδα:










«Πήρα μια δύσκολη προσωπική απόφαση. Να αφήσω ότι δημιούργησα με τους αθλητές μου δυόμιση χρόνια. Συζητήσαμε με τη διοίκηση για τους στόχους που θα θέσουμε την επόμενη χρονιά. Οι απόψεις μας δεν συγκλίνουν. Με δύο ανθρώπους από την ομάδα μας δένει προσωπική φιλία πολλών ετών. Οπότε είμαστε ευθύς και ειλικρινείς μεταξύ μας.

Η ομάδα θα κινηθεί σ’ ένα πλάνο το οποίο δε με καλύπτει και έτσι τα δικά μου θέλω και πρέπει δεν βρίσκονται στις προτεραιότητες του συλλόγου. Η συνεργασία μας ως προπονητή της ομάδας έκλεισε με τους δρόμους μας να χωρίζουν. Συζητάμε όμως για συνέχιση της συνεργασίας από άλλο πόστο. Γιατί τη Νίκη την αναπτερώσαμε πριν δυόμιση χρόνια όλοι μαζί. Ολοι θα είμαστε καλύτερα ακολουθώντας τα δικά μας πρέπει αλλά και τα θέλω μας.

Ευχαριστώ τους αθλητές μου για πολλά και ένα από αυτά είναι η υπομονή που επέδειξαν σε πίεση που τους άσκησα κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Ζήσαμε χαρά, λύπη, ένταση και θα τα θυμόμαστε όλοι γιατί ήταν μία χρονιά με δυνατά συναισθήματα και ήμασταν πάλι όλοι μαζί και στη χαρά και στη λύπη. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι καλύτερες επιλογές για όλους μας και καλή πορεία σε όλους τους αθλητές». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια