Δημητράκου: «Μπορούμε προκριθούμε»-Οι διαιτητές των αναμετρήσεων της Εθνικής γυναικών με το Ισραήλ


Η Εθνική ομάδα Γυναικών θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15/06, 18.30, ΕΤ1) στο κλειστό της Εργάνης το Ισραήλ με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2015.




«Στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Λουξεμβούργο δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε», δήλωσε η Ζωή Δημητράκου κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της έως τώρα πορείας της Εθνικής ομάδας. «Μπορούσαμε και έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στην άμυνα. Με την Ολλανδία κάναμε μια κοιλιά προς το τέλος και γενικότερα δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, αλλά το θετικό είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Αντίθετα, με την Εσθονία μπήκαμε πιο συγκεντρωμένα, χαλάσαμε τον ρυθμό τους και φτάσαμε άνετα στη νίκη. Αυτό που κρατάμε από αυτούς τους αγώνες είναι η πρώτη θέση, που ήταν και ο στόχος μας».

Για το ματς με το Ισραήλ (οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στις 18/06 επί ισραηλινού εδάφους) η διεθνής φόργουορντ, τόνισε: «Είναι καλή ομάδα, αλλά αν πιάσουμε καλή απόδοση μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιό της και να περάσουμε. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στις οδηγίες του κόουτς και να παίξουμε καλή άμυνα. Μέσα από την άμυνα θα βρούμε ρυθμό και θα ‘κόψουμε’ τον ρυθμό των άλλων».

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων με το Ισραήλ

Η FIBA Europe ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της Εθνικής Γυναικών με την αντίστοιχη του Ισραήλ, στο δρόμο της διεκδίκησης μιας θέσης στο Ευρωμπάσκετ 2015.

15/6 Ελλάδα-Ισραήλ Τζιανσάντι (Ιταλία)-Μπιέντιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη)-Αντζούλοβιτς (Κροατία). Κομισάριος: Σλόμπονταν Όρτσεβιτς (Σερβία)

18/6 Ισραήλ-Ελλάδα Ράντοβιτς (Κροατία)-Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο)-Ισατσένκο (Ουκρανία). Κομισάριος: Μπράνκο Λοζάνοφ (Σερβία)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια