Πετυχημένο το Β.Α.Ο. Basketball Camp 2013

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το  Β.Α.Ο. Basketball Camp 2013. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μικροί και οι νέοι αθλητές πέρασαν πέντε ημέρες γεμάτες μπάσκετ μαζί με τους προπονητές που στελέχωσαν το φετινό Β.Α.Ο. Basketball Camp και ήταν οι Λάζαρος Ιορδάνου, Χριστοφορίδης Θόδωρος και Σωτήρης Σπασέγκος.




Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι εξασκούνταν και διαγωνίζονταν  όλοι, σε αυτά που έμαθαν όλη τη χρονιά αλλά και σε καινούργια στοιχεία που θα πρέπει να ξέρουν. Άλλωστε στόχος του προπονητικού προγράμματος της ακαδημίας του  Β.Α.Ο. είναι πάντοτε μετά την εκμάθηση των «μυστικών» του αθλήματος να ακολουθεί η επιβεβαίωση τους σε κάθε αθλητή. 

Στην παραπάνω σκληρή δουλειά προσθέσαμε την αγάπη μας για τα παιδιά και την ικανότητά μας να κάνουμε διασκεδαστικό τον τρόπο προπόνησης και σαν σύνολο είχαμε σαράντα παιδιά  τα οποία αυτό το πενταήμερο σχολείο του μπάσκετ θα το θυμούνται μέχρι να ξανακούσουν εμάς, τους προπονητές τους, να ξανασφυρίζουμε την έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών μας στις αρχές του Σεπτέμβρη. 

Στο τέλος του Β.Α.Ο. Basketball Camp δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και βραβεύτηκαν οι νικητές των διαγωνιστικών ασκήσεων από τον γ.γ. του συλλόγου Νικόλαο Ρούσση και τον έφορο του τμήματος Παναγιώτη Μέρμιγκα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Β.Α.Ο. , στους προπονητές που συμμετείχαν, σε όσους βοήθησαν με χορηγίες αυτή τη διοργάνωση αλλά κυρίως στους γονείς των αθλητών μας που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια