Και τα λιμάνια στο παιχνίδι του 3 on 3


Σε ρυθμούς 3 on 3 κινούνται οι οργανισμοί Λιμένων Ηρακλείου Κρήτης και Ελευσίνας, ενόψει των τουρνουά, που θα διοργανωθούν στις δύο πόλεις, στις 22-23 Ιουνίου και 29-30 Ιουνίου αντίστοιχα.

Η βοήθειά τους, είναι ιδιαίτερα σημαντική και περιμένουν για μία ακόμη χρονιά, τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να παίξει με τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

«Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. χαιρετίζει την εξαιρετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ και του Δήμου Ηρακλείου να οργανώσουν για μια ακόμα φορά το τουρνουά «3 on 3 street basketball» στην Κρήτη και την πόλη του Ηρακλείου. Η ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού, αλλά και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των νέων στα πλαίσια ενός ομαδικού αθλήματος είναι μια εξαιρετική ιδέα που για μια ακόμα φορά μας βρίσκει συμπαραστάτες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ζωντανό,  δημιουργικό και ελπιδοφόρο από το να γεμίζει το κέντρο μιας μεγαλούπολης με εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται, όχι για να κερδίσουν κάποια «περγαμηνή», αλλά για τη συμμετοχή, την ψυχαγωγία και το αθλητικό πνεύμα. Για το σκοπό αυτό ο ΟΛΗ και εφέτος θα στηρίξει με κάθε δυνατό μέσο αυτή την προσπάθεια εντάσσοντας την υποστήριξη της στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στα πλαίσια των σκοπών του για την πολιτιστική ανάπτυξη και την ενίσχυση του τουρισμού.

Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι μια και στα πλαίσια του τουρνουά θα φιλοξενήσουμε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπως και πέρυσι, αθλητές από τα σωματεία της πόλης και διεθνείς καλαθοσφαιριστές σε ένα ειδικό γεγονός (3 on 3 event), που θα περιλαμβάνει αγώνα καλαθοσφαίρισης, διαγωνισμούς και απονομή αναμνηστικών.

Η Ελλάδα, η κοιτίδα του παγκόσμιου αθλητικού και ολυμπιακού κινήματος, οφείλει να ανταποκριθεί επάξια στον ιστορικό της ρόλο συνεχίζοντας να καλλιεργεί το «ευ αγωνίζεσθε» και δίνοντας περιεχόμενο στο «νους υγιείς εν σώματι υγιές» σε όλες τις ηλικίες και με κάθε ευκαιρία, παντού! Περιμένουμε τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας, να δώσουν ένα καλό αγώνα μπροστά τους οικείους τους, τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Καλή επιτυχία», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. Ιωάννης Μπρας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Αθανάσιος Πέπας, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη μας χαρά, να φιλοξενούμε στην πόλη μας για δεύτερη σερί χρονιά, τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Η Ελευσίνα έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ.

Βλέπουμε συνεχώς μικρά παιδιά με μία μπάλα στο χέρι και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Μας δίνει κίνητρο να διοργανώνουμε εκδηλώσεις όπως το τουρνουά 3 on 3. Να έρχονται τα παιδιά σε επαφή με τους παίκτες που δοξάζουν την Ελλάδα. Να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος. Το πάρκο της παραλίας θα γεμίσει με μπασκέτες και δίνουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δει από κοντά τους αστέρες του ελληνικού μπάσκετ αλλά και να παίξει μαζί τους.

Ο οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτή και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις. Θέλουμε και εμείς να… ρίξουμε τάπα στη βία. Να στείλουμε το δικό μας μήνυμα διότι ο αθλητισμός θα πρέπει να είναι γιορτή».

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια