Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» από την GBA ο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη-Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

Τουρνουά «3 on 3» για μικρούς και μεγάλους διοργανώνεται από την GBA (Greek Basketball Academy), σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο από τις 9.00 έως και τις 21.00.










Οι γνωστοί καλοθοσφαιριστές, δημιουργοί της GBA, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Χαραλαμπίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού Κωνσταντίνο Ζέρβα, βρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα Τετάρτη, έδωσαν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και το μπάσκετ.

«Το μπάσκετ είναι σύμφυτο με την χώρα και την πόλη μας, καθώς έχει φέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις και συνεχίζει να φέρνει με ευκολία τα παιδιά στα γήπεδα» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας χαρακτηρίζοντας σημαντική την προσφορά της Ακαδημίας Μπάσκετ GBA (Greek Basketball Academy) στον αθλητισμό και την γνωριμία των μικρών παιδιών με το μπάσκετ και πρόσθεσε:

«Παρότι οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης, μειώνονται καθημερινά συμμετέχουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και στηρίζουμε ουσιαστικά τέτοιου είδους προσπάθειες όπως της GBA και άλλων που συμπαραστέκονται με την εθελοντική εργασία τους προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία και αυτή η διοργάνωση».

Επιπλέον αναφερόμενος στο γεγονός της ημέρας που αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ εξέφρασε την ευχή τα δημόσια μέσα ενημέρωσης -που είχαν πάντοτε ως χαρακτηριστικό τους την ποιοτική ενημέρωση- να επανέλθουν στην διάθεση των πολιτών σημειώνοντας ότι ιδιαιτέρως για την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη η ΕΤ3 υπήρξε πάντα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους νέους όλων των ηλικιών, προσδοκώντας να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ απηύθυναν οι γνωστοί καλαθοσφαιριστές - ιδρυτές της GBA- Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Χαραλαμπίδης. Αναφερόμενοι στη διοργάνωση, καθώς όπως είπαν το τουρνουά μπάσκετ αποτελεί πλέον θεσμό για την Θεσσαλονίκη και διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη με την πολύτιμη συνεργασία και την αιγίδα του Δήμου, σημείωσαν ότι σκοπός του τουρνουά κατά κύριο λόγο είναι η ανάπτυξη, προώθηση, και διαφήμιση του αθλήματος.

«Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο και να τους δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση υγεία και παιχνίδι» σημείωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Επίσης τόνισε ότι μέσω της Ακαδημίας GBA , προβάλλονται τα ιδεώδη και οι αρχές του αθλητισμού, ενώ πραγματοποιούνται δράσεις με σκοπό να δοθεί στα παιδιά η παιδεία και η ροπή προς τον αθλητισμό και συγκεκριμένα προς την καλαθοσφαίριση.

Το τουρνουά απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών (από 6 έως 98 ετών), ενώ στην διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν αγώνες και παιχνίδια, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια