Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο ARIS BASKETBALL CAMP


Δυναμικά ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 1ο ARIS BASKETBALL CAMP, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις Σκούρα στη Χαλκιδική!






Υπενθυμίζεται ότι το A.B.C., που απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 7-15 ετών, θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (29/6-4/7) και (4/7-9/7) και στόχο έχει τον συνδυασμό της ατομικής τους βελτίωσης κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου με τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310/309.192, 6977/645.751 και 6948/261.120, αλλά και να ενημερώνεστε εντός του γραφείου (κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης»).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, την οποία στη συνέχεια θ΄ αποστείλετε συμπληρωμένη στο arisbc.academy@yahoo.gr.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας για μια ή περισσότερες περιόδους!
Μια ιατρική βεβαίωση ή μια υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι ο αθλητής/τρια συμμετέχει με δική του ευθύνη είναι απαραίτητο να προσκομιστεί την 1η ημέρα του camp.
H προκαταβολή για την εγγραφή των αθλητών/τριών στο camp έχει οριστεί στα 100€ και η εξόφληση γίνεται την 1η ημέρα της περιόδου.
Η συμπλήρωση όλων των παρακάτω πεδίων είναι απαραίτητη.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ονοματεπώνυμο :

Όνομα μητέρας-πατέρα :

Τηλέφωνο κινητό : σταθερό :

Διεύθυνση : TK: Πόλη :

Hμερομηνία γέννησης :

Περίοδος :

Ιατρικό ιστορικό :

Ταμείο :

E-mail :

Αριθμός καταθετηρίου :

Παρατηρήσεις :

Σε περίπτωση που ο αθλητής/τρια ΔΕΝ συμμορφώνεται με τους κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας του A.B.C. και της κατασκήνωσης του ΣΚΟΥΡΑ θα αποβάλλεται από το camp, χωρίς να γίνεται επιστροφή του ποσού που έχει καταβληθεί.
Σε περίπτωση μη συμμετοχής στο A.B.C. για οποιοδήποτε λόγο που εξαρτάται από το μέρος του αθλητή, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση τραυματισμού αθλητή/τριας, το A.B.C και η κατασκήνωση δεν φέρουνε καμία ευθύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια