Συνεχίζει ο Καπουρνιώτης στις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου- Τσεκούρας: «Όποια θέλει να παίξει για τη φανέλα»


Η μεγάλη προσπάθεια που έκανε με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, εκτιμήθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο οποίος αποφάσισε να προτείνει την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό ταλαντούχο προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη.



Όπως γράφει το www.goalpost.gr ο κ. Καπουρνιώτης, μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου και να οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε αποκλειστικά στο goalpost.gr: «Η εμπιστοσύνη των μελών της διοίκησης και ιδιαίτερα του κ. Τσεκούρα με γεμίζουν δύναμη για τη συνέχεια. Αγαπώ τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά μου στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Ήδη, ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Στόχος της διοίκησης, των παλιών αθλητριών που βοηθούν το έργο μας και δική μου είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνιστεί τη νέα χρονιά με βασικό κορμό αποτελούμενη από Βολιώτισσες παίκτριες και 2-3 έμπειρες αθλήτριες.

Η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είναι βαριά και όσες αθλήτριες κληθούν να τη φορέσουν θα πρέπει εκτός από ταλέντο να διαθέτουν ήθος και αγάπη για το σύλλογο. Συνεχίζουμε δυνατά για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα, κυρίως με αθλήτριες από το Βόλο που αγαπούν το μπάσκετ, το σύλλογο και έχουν τον καλώς εννοούμενο εγωισμό να φτάσουν ψηλά».

Τσεκούρας: «Όποια θέλει να παίξει για τη φανέλα»

«Όποια αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να φύγει, ας φέρει πρόταση από την ομάδα που επιθυμεί και ας το κάνει», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας στις παίκτριες της ομάδας.
«Θέλουμε οι παίκτριες που θα μείνουν φέτος στον Ολυμπιακό βόλου να αγαπούν τον σύλλογο και να παίξουν για τη φανέλα. Ο Ολυμπιακός περνά πλέον σε εντελώς ερασιτεχνικά πρότυπα. Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και να δημιουργήσουμε την ομάδα του μέλλοντος.

Δίνουμε πλέον μεγάλο βάρος στις υποδομές απ' όπου ήδη άρχισαν να ξεπηδούν τα νέα ταλέντα του Ολυμπιακού Βόλου. Υπόσχομαι πως στο άμεσο μέλλον θα ικανοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της προηγούμενης χρονιάς. Να ξέρετε όμως πως φέτος τα πράγματα αλλάζουν. Θέλω μέχρι τις 20 Μαϊου να μου πείτε ποιες από σας θέλουν να συνεχίσουν να φορούν και να τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια