Κασικτσόγλου: «Μπορούσαμε την απ' ευθείας άνοδο»


Στην φετινή προσπάθεια που είχε θετικό πρόσημο, αναφέρθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Μιχάλης Κασικτσόγλου, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για μπλε».









«Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι αυτή η ομάδα άξιζε την απ' ευθείας άνοδο. Κατά την διάρκεια της χρονιάς οι αθλήτριές μας είχαν φοβερή βελτίωση και αν θυμάστε ισοβαθμήσαμε με τον Παναθλητικό. Το ματς με το Ρύσιο στην έδρα μας αποδείχθηκε καθοριστικό και θα μπορούσε να μας έχει δώσει την απ' ευθείας άνοδο. Αυτό φάνηκε και στο μπαράζ ανόδου, όπου παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και την κερδίσαμε, διότι πιστέψαμε στις δυνατότητές μας», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σχετικά με τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης που ακούγονται πρόσθεσε: «Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι επίσημο. Περιμένουμε αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Επίσης σχετικά με τις δυνατότητες που είχε ο φετινός Ηρακλής είπε: «Αυτή η ομάδα έχει το προνόμιο, να διαθέτει στις τάξεις του αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει πως αν έρθει τελικά η άνοδος στην Α1 τότε δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο - τρεις προσθήκες στο ρόστερ».

Σ' ότι αφορά τον φετινό τελικό, ο Μιχάλης Κασικτσόγλου επεσήμανε πως «το αποτέλεσμα του, μας πείραξε πολύ, διότι είχαμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι παραπάνω. Ξέραμε ότι η ομάδα μας ήταν η καλύτερη στην Ελλάδα. Δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι με δύο τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να το αποδείξουμε αυτό».

Τέλος αναφορικά με την δική του προσπάθεια τόνισε: «Ήταν μεγάλη, αλλά ευτυχώς δεν ήμουν μόνος. είχα και την πολύτιμη βοήθεια του Αγγελου Κεραμιδά, του Ρούλη Αλμπάνη και φυσικά του Λευτέρη Κακιούση. Ο απολογισμός έχει θετικό πρόσημο, διότι με μια ομάδα που έχει μ.ο. ηλικίας τα 18 χρόνια, φτάσαμε μέχρι τα μπαράζ ανόδου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια