Πρωταθλήτρια στο μπάσκετ με καρότσι η Δωδεκάνησος


Η Δωδεκάνησος μπορεί να ξεκίνησε με ήττα (από το Μαρούσι) το φάιναλ φορ, όμως με τη νίκη της επί του ΠΑΣΚΑ και σε συνδυασμό με την ήττα του Αμαρουσίου από τον Θεσσαλό, στην τελευταία ημέρα των αγώνων, κατέκτησε το πρωτάθλημα.






Το φετινό φάιναλ φορ ήταν το πιο εντυπωσιακό όλων των εποχών κι έγινε παρουσία πολλών ανθρώπων του μπάσκετ. Ο Γιώργος Κούζας και η ΟΣΕΚΚ φιλοξένησαν τον Γενικό Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Κονδύλη, τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ, και τον Γ.Γ. της ομοσπονδίας, Νίκο Ιωάννου, τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, τους διεθνείς διαιτητές Τάσο Πηλοΐδη και Νίκο Σώμο, τον προπονητή της Σόλνα Βίκινγκ, Κώστα Κεραμιδά, τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Κώστα Παπαδόπουλο, τον ασίσταντ κόουτς της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου, Χρήστο Κουτσούμπα.

Στα σημερινά παιχνίδια η Δωδεκάνησος, έχοντας τον Ατνάν Χαμαντί σε εξαιρετική κατάσταση (αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ), επιβλήθηκε του ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια, παρά την προσπάθεια του Γιώργου Μακρή (πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης).

Στον άλλο αγώνα ο Θεσσαλός, με τους Κώστα Ζαραγκότα, Βαγγέλη Πλεξίδα και Περικλή Τσαπανίδη να συνθέτουν ένα παραγωγικότατο τρίγωνο, νίκησαν το Μαρούσι, που είχε σε καλή μέρα τον Βάιο Γιώρα. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ                76
ΠΑΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  65
Δεκάλεπτα: 18-13, 36-30, 54-48, 76-65
Διαιτητές: Τσούντσουρας-Παπαφωτίου-Τσάτσης
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου): Μιχαήλου 14, Χαμάντι 31, Χατζηδημητρίου 4, Στυλιανακάκης 3, Χαρτερός, Παππάς 24.
ΠΑΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 6, Βάσσης 13, Κωνσταντινόπουλος, Χαλδαίος 4, Κουνιάς 10, Παπαστάμος, Μακρής 30.

ΘΕΣΣΑΛΟΣ          60
ΜΑΡΟΥΣΙ            43
Δεκάλεπτα: 15-16, 31-29, 46-38, 60-43.
Διαιτητές: Μπίκας-Στούμπος-Ξάνθος
ΘΕΣΣΑΛΟΣ (Ζαραγκότας): Βαρυτιμίδης 8, Πλεξίδας 16, Τζίκας, Δαούλας, Ζαραγκότας 22, Βαρβούτας, Τσαπανίδης 14.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Μούκας 1, Τσαουσίδης, Χρόνης, Δήμου, Τριανταφύλλου 8, Πανούσης 9, Γιώρας 14, Κοντογιάννης, Ράσσα 11 (1).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια