Συνεχίζει στο Πειραματικό ο Τσεσμετζής-Ιατρού και Αλεξούδης στο πλευρό του ως μέλη της διοίκησης


Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο πρόεδρος μπάσκετ του Πειραματικού και ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Τσεσμετζής αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά μετά την επιτυχημένη σεζόν που πέρασε.










Ο πολύπειρος προπονητής θα έχει μαζί του το αγαπημένο παιδί της ομάδας, Δημήτρη Ιατρού που εκτός από μέλος του Δ.Σ. αποφασίστηκε να είναι και ο γενικός αρχηγός. Ετσι ο Ιατρού θα είναι διπλά στον αγαπημένο του σύλλογο από άλλο πόστο. Η διοίκηση φέτος αποφάσισε ότι η ομάδα θα έχει και έφορο και αυτή την θέση θα καταλάβει ο Θεόδωρος Αλεξούδης, ένας άνθρωπος που είναι διπλά στο Πειραματικό αθόρυβα και φέτος αποφασίστηκε να έχει ενεργό ρόλο.

Οι τρεις μαζί θα κάνουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρόνια έτσι ώστε η ομάδα και τη νέα σεζόν να κάνει μια τόσο επιτυχημένη πορεία όσο και φέτος, φυσικά με στόχο την άνοδο.


Από εβδομάδα ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει προπονήσεις όπου θα δοκιμαστούν κάποιοι παίκτες από τους οποίους θα αποφασίσει το τρίο ποιοι θα ενισχύσουν το νέο ράστερ. Παράλληλα ο Γιάννης Τσεσμετζής θα έχει επαφές με παίκτες που ήδη ήταν στην ομάδα, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασίλη παντα εχεις εγκυρες πληροφοριες αλλα οι δικες μου δε συμφωνουν ως προς τον Ιατρου-θα βοηθησει το Πειραματικο αλλα δε θα σταματησει το μπασκετ-βρισκεται πολυ κοντα σε συμφωνια με ομαδα που επαιξε στο φαιναλ φορ της Γ2...αληθευει;
Μαλιστα δεν επαιξε σχεδον καθολου στα τελευταια ματς..γι αυτο το λογο.
The Journalist