Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τον ΚΑΟΣ


Μετά από 26 αγώνες από την έναρξη της φετινής περιόδου η τελική βαθμολογία του ομίλου βρίσκει τον ΚΑΟΣ στη δεύτερη θέση και παίρνει το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες το πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι μπορούν να το πετύχουν και αυτό έκαναν!




Τα προβλήματα ήταν τεράστια κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξεπεράστηκαν όμως με απόλυτη επιτυχία αφού η τεράστια θέληση και η ασταμάτητη προσπάθεια οδήγησαν την ομάδα στην πολυπόθητη άνοδο!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να ανέβουν δυο κατηγορίες  και να φέρουν τον ΚΑΟΣ ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Σήμερα γιορτάζουμε, και από αύριο ετοιμαζόμαστε για το συναρπαστικό ταξίδι στα σαλόνια της  Α’ ΕΚΑΣΘ!

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την ένθερμη στήριξη τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς,  ελπίζουμε από την νέα αγωνιστική περίοδο να επιστρέψουμε στο «σπίτι» μας  και να γιορτάζουμε εκεί τις χαρές που μας δίνει η ομάδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια